…bertapa kat FOMEMA…

tengok lah tu..berapa punya banyak queue nak kena tunggu....

kenapa bertapa pulak?
huh..sebabnya service adalah sangat lembab..
pastu tak mesra pelanggan
sorrylah Fomema..i bagi bad review, but to be true.memang tak bagus langsung. nasib baiklah company ni je yg buat service health screening utk maid. kalau ada service provider yg lain, memang tak pegi dah fomema ni.

ohya..
saya pegi fomema hari cuti wilayah hari tu
sebab?
saya malas nak amik cuti hari kerja, saya pergilah fomema yang ada kat negeri terdekat yang tak cuti masa hari wilayah..which is kat shah alam lah.

sambil tu, dah janji nak jumpa dengan lia dan anak dara chumil dia, nuha…
ada la snap 2 ketul gambar wafiy nak ngorat nuha..

alalala..abg wafiy nak usha kak wa...

bercanda di lamex PAS

pastu, liya belanja makan kat satu kedai laksa tu..sumpah tak sedap dan service lembab. tapi kan, tenkiu liya sebab belanja ye. makanan tak sedap tek pe, janji….liya belanja hahahaha🙂

2 Comments (+add yours?)

  1. lia
    Feb 04, 2010 @ 10:10:16

    hehehe..same2. Tak best sungguh kedai tu kan,dah la byk menu yg habis, bahan pun habis..haru btl..

    Blacklisted!!

    Reply

    • mamawafiy
      Feb 04, 2010 @ 10:24:20

      yeah..mmg kena blacklist lah kedai tu….maybe specialty dia laksa je. tp dah tulis dlm menu segala mak datuk ada..patutnya prepare la barang..apara…anyway nanti kita hang out g ikea pulak ye. situ gerenti makanan sedap2……

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: