…damia mengganas (lagi)…

betul kata orang tua2
kadang2 baby girl lebih lasak dari baby boy
ini terjadi pada damia..
dia memang lebih sangat lah lasaknya daripada abangnya wafiy..

hah
amacam..
percaya tak?🙂

4 Comments (+add yours?)

  1. pejoi
    Dec 29, 2009 @ 17:19:45

    salam…

    sama le anak kita…lasak betoi…jenuh nak kejo…pas ni dah bleh bejalan lg le teruk…..

    Reply

    • mamawafiy
      Dec 30, 2009 @ 08:30:03

      salam…
      ha’ah mcm tu la peel bebudak baru dpt kaki kan..
      bak kata org tua2, tak lasak, tak pandai..hehehehe🙂
      btw, tq for dropping by..

      Reply

  2. lia
    Dec 30, 2009 @ 14:39:01

    sangat2 setuju kak..
    skng ni nuha dah pandai tempik bila marah..bila nangis lak badan dia dilentik2 & melonjak2..
    tambah slim la mama dia

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: