…request from wafiy…

beria tajuk ni..
bukan sebab apa
saya kagum dengan budak2 zaman sekarang
pandai je bab2 gajet nih..

apa citer ni?
mcm ni, last friday wafiy asik merengek kat papa dia
nak kete remote..itu oklah i faham budak lelaki..
tapi yg saya tak tahan tu
dia boleh request nak kete remote yg kat NIlai 3 tu..

apa??NILAI 3?
saya pelik, camana dia tahu Nilai 3 tu ada kete remote? kat kedai depan umah pun ada but he insist nak g Nilai 3 jugak
(mula2 marah juga tapi saya kan kreatif dan inovatif…alang2 dah ada request nak ke Nilai 3 tu..apalagi. ikutkan aja. saya dah sediakan Plan B…hahahahaaa..apalagi..shopping lah…hmm apsal lah saya marahkan Wafiy tadi. patutnya say thanks to him..hahahaaa..)

jadi petang semalam papa terpaksa bawak kami pegi Nilai 3. (Papa jangan marah ok, ini request anak terunamu. Mama ikut aje)..

dan hasilnya..ni lah idaman hati wafiy:

pstt..thanks kete chumil. sebab kamu, suami saya dengan relanya bawa saya shopping hari ni..

alang-alang menyeluk pekasam, dah alang2 ke NIlai 3 ni, baik saya rembat apa yg patut kan..
nilah hasil rembatan yg diilhamkan oleh wafiy juga…

carpet disney's little einsteins

it comprises wafiy, damia, papa and mama...hehehe

dan muka yg penuh kepuasan

4 Comments (+add yours?)

  1. liza
    Dec 21, 2009 @ 15:00:16

    ina..cantik laa carpet tu..berapa harganya n kat kedai mana kat nilai 3?saya minat gak laa

    Reply

    • mamawafiy
      Dec 21, 2009 @ 15:03:34

      ye ke..tq.saya dah agak, mama-mama mesti suka carpet camni.
      saya beli kat kedai karpet briyali..kat corner jalan first tu.ada mcm2 disney features.yg saya nmpk ada donald duck, pooh (tapi ada miss pig la),ben10 dll..harga rm50 jer…tryla tgk..berbaloi2.dia anti slip..tak licin punya..selamat utk kanak2 (promot baik punya)

      Reply

  2. lia
    Dec 30, 2009 @ 14:41:29

    Dah lama tk g nilai 3..
    nanti nk masuk umah baru ni harus gi sana..hehe

    Reply

    • mamawafiy
      Dec 30, 2009 @ 14:58:47

      mmg harus pergi sana kalau nak masuk umah baru nanti, lia..best. mcm2 ada. benda yg kita tak terpikir nak beli pun ada..hehhehhee
      pstt..nak dtg nilai 3 singgah la umah..

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: