…damia mengganas…

salam
dah lama tak update on Damia
sebab mamanya malas..
(ambik gambar banyak2 pastu peram🙂 heheehee)

Damia dah pandai memanjat tangga..
dah sampai anak tangga ke 3 (mcm carta lagu pulak)
kalau dibiarkan mau sampai atas agaknya..
uishhh bahaya..kena pasang safety gate nih..
pastu pantang nampak ada dinding atau benda yg boleh dia hold on, dia akan usaha dengan gigih..
sofa dengan kabinet tv umah saya ni mmg dah khatam dia tawaf everyday..
ngeri jugak, takut terlentang *dah penah pun sebenarnya*
tapi takpe mia..learn from mistakes ok..hidup ini mmg penuh dugaan🙂
ada satu kali tu mia gigih nak panjat tangga..mama diamkan je.just wanna see how far she can go….hahaha sampai anak tangga ke 4 dia dah sibuk membebel ‘ma..ma..ma…’ *mintak tolonglah tu*…

alhamdulillah..my Damia membesar dengan sihat dan normal….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: