…wafiy dan basikalnya…

huhu..
gembira sungguh abg long wafiy bila papa belikan basikal untuk dia..
konon2 dia dah besar lah..dah boleh kayuh basikal on his own..
sangat lah sayangkan basikal dia ni..
sampai nak shopping pun dia minta papa bawak basikal ni sama dalam bonet kete..
haishh wafiy ni…

di tengah panas tu lah dia nak tunjuk skill...

saya suka pemandangan di belakang itu

sudah lah peace tu wafiy...

5 Comments (+add yours?)

  1. fiza
    Dec 08, 2009 @ 19:17:14

    whoaaaaaaaa!!!!! beskal baru!!!! seronot!!!! hehehehehe… harus tunjuk skill la kan.. careful ekk naik bicycle tu wafiy…

    Reply

  2. shahsulong
    Dec 09, 2009 @ 12:52:51

    patot beli kan wafiy helmet sekali. utamakan keselamatan di jalan raya, hi hi.

    Reply

  3. TerrickCEF
    Dec 17, 2009 @ 06:35:02

    Ada ke patut wakakakakaaa

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: