…yay..it’s an achievement…

yup..
menjaga anak2 adalah sangat mencabar okay
apatah lagi seorang diri tanpa pasangan

saya gembira sebab today papa is coming from penang
setelah 4 hari outstation di sana
saya dengan jayanya dapat handle wafiy dan damia
which is papa tak caya i cud make it
sebab budak dua orang tu sangat interrelated to each other esp at night
maksudnya kalau sorang bangun, sorang lagi akan jaga juga (mcm twin daaa..apa tak nyer..sorang cuit yg sorang lagi..mau tak jaga dia)
memanglah tak cukup tidur saya 4 hari ni..
tapi takpe la
demi anak2 kan…

hari ini (petang) papa balik dah..
tunggu lah souvenir nanti petang..

4 Comments (+add yours?)

  1. fiza
    Dec 04, 2009 @ 15:58:58

    wah! tabahnye… hehehehehe…. kalo i sure x larat tu..yela siang kita nk keje lagi kan? well done salinašŸ˜€

    Reply

  2. lia
    Dec 08, 2009 @ 14:29:32

    bayangkan daku yg tanpa maid ni mcmana..huru hara..
    hujung bulan ni lak hubby kena g jakarta 4 hari..hwaaaaaaa

    Reply

    • mamawafiy
      Dec 08, 2009 @ 17:41:09

      itulah..akak dpt bayangkan. huh kalaut ak cukup meter kesabaran…mmg nak mengamuk je la kejenya kan

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: