….merepek jer….

aha..nyamannya rasa sekarang ni..
kenapa?
(memanglah pejabat ni ada aircond, pasal tu nyaman…ehe bukan sebab ni lah)
sebabnya saya dah dapat menyetelkan kerja2 membuat report sebutharga yang ada 25 penyebutharga tu dengan jayanya. saya buat seorang diri sebab tuan pengerusi dan ahlinya adalah sangat sibuk. (jadi apakah saya tidak sibuk, boss?haha itu sendiri jawablah ye)

dan baucer2 purple yang setinggi gunung kinabalu kat atas meja saya ni dah saya berjaya nyahkan bersama signature saya yg tak cantik langsung tu. weeeewoooo..sukanya..jadi cik kerani lepas ni tolong jangan jeling2 bilik saya okeh…

report emolumen untuk admin pun saya dah berjaya settlekan. bagus betul, admin cuma marah2 sayang bila saya lambat hantar report tu semalam (sepatutnya kena hantar semalam) tapi i’ve managed (haha sangatlah ‘managed nye’) hantar pada jam 2.02 petang tadi.kuikuikui..lenkali bagilah saya buat lagi ye admin..

dan saya belum lunch lagi..office mate saya puan kak nam tu dah panggil saya nak gi cafe. apa lah yg tinggal utk kami nih…hemm takpe sebab hari ni friday..ala kadar je la kan. malam karang kita pau papa makan pizza huhuhuhu..

chow…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: