…kalau dah jadi boss…

kalau dah jadi boss
jangan ingat diri tu hebat sangat
boleh nak suruh staff buat itu-ini dalam masa yg sama
beri 10 keje dalam satu masa, dan suruh siap masa tu juga

kalau dah jadi boss
jangan ingat dunia awak yg punya
pergi sana-sini suka-suka saja
tanpa merasa apalah yang ada pada nama

kalau dah jadi boss
tolonglah jaga budi bahasa sama
jangan ingat hati manusia lain tak perlu dijaga
dan jangan lupa..langit tu tak setinggi mana

lompat tinggi mana pun sama kat situ juga
jerit kuat mana pun bergema kat bawah juga
…masa menangis..tak ada siapa nak tanya….

4 Comments (+add yours?)

  1. farah
    Dec 01, 2009 @ 13:50:32

    btul la salina..kalau jd boss jgn lupa diri..awak pon kuli jugak sebenarnye.

    Reply

  2. fiza
    Dec 01, 2009 @ 14:53:01

    the world is round…. tp kan mmg ade bosses yg sgt bossy tau.. kat tmpat i ni pon ade sorang… very the bossy!!!! huh!!!! eloknya, kawankan je dorang ni kan? muahahahahahaha!!!!!

    Reply

    • mamawafiy
      Dec 01, 2009 @ 17:39:09

      hahaha..kalau blh kawin aku kawinkan jer org2 mcm ni…huh. btw tq for understanding me 9yg tgh emo ni)..🙂

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: