…when my princess is sleeping…

saya suka tengok muka baby masa mereka tidur..
anak-anak saya, lagilah saya suka kan..
muka diorang mcm suci semacam jer..ye lah kids don’t have any sin kan..
semalam ni saya tak de kerja..saja snap gambar my lil princess ni ha…
(sori semua rambut Mia agak bersepah, mama tak mau bawak Mia pergi saloon auntie Elyna kat KL tu..mama kedekut hahahaaa….)

sungguh lasak ini budak..

eh eh ada org kesah ke kalau rambut kita bersepah🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: