…DLP…

salam semua
hari ni baru saya masuk opis
monday- cuti rehat sebab ahad tu amik my lil sis kat Segamat..
tuesday- EL sebab rumahku kebocoran πŸ™‚
air kat master bedroom’s toilet menitik kat porch
since umah ni masih dalam DLP –apa tu?
(DLP= defect liability period, means masih dalam warranty selama 2 tahun, jadi aku claim jer la keje2 renovation kat developer ku itu..)
hari ni dah boleh keje..selepas semalaman mengemas habuk2 di master bedroom saya..

….

dah dah…nak buat keje…

πŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: