…budak-budak zaman sekarang…

hemm..
ada apa dgn title tu?
camni..
malam tadi ada sorang mamat call aku
mengadu pasal adik pompuan aku yg baru semester 2 kat U tu
dia kata adik aku dah tinggalkan dia (means depa dah clash la)
dan minta tolong aku reconcile hubungan depa..
aku terlopong jap..
aduh..beginikah budak-budak zaman sekarang?????

4 Comments (+add yours?)

  1. shahsulong
    Nov 14, 2009 @ 11:32:12

    aloyai. budak zaman sekarang.

    er, zaman dulu pon ada budak yg ta malu cenggitu. hmm

    entahla. it’s better to listen to sis first. and refrain from making any suggestion.

    sometimes a girl just needs someone to listen for her to think clearly what’s best for her.

    Reply

  2. MiJa
    Nov 14, 2009 @ 18:04:20

    5-6 tahun dulu pun ada jadi mcm ni..
    mija tgh final year, adik mija baru masuk poli.
    ada GIRL call,psl my brother tu….
    huahuahua xtau cemana nk react.

    Reply

  3. lia
    Nov 17, 2009 @ 15:07:32

    huhu..macam ni pun ada kaaa???

    Reply

  4. mamawafiy
    Nov 17, 2009 @ 19:41:08

    ida: hah guess so lah sis..sbnrnya akak tak kisah if sumbody needs help or advice but..just wrong timing lah hahahaa..sian bdk lelaki tu kan..
    mija:haha nasib baik ada org memahami
    lia:tu la akak kata bdk2 zmn la ni mcm2 la

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: