…sibuk…

Image(1091)

jadual minggu ini

minggu ini memang saya sangat sibuk
satu hari sampai 3 atau 4 mesyuarat kena attend
semunya ‘penting’
tak boleh nak ‘ghaib’ begitu saja
tak mau jadi mcm kes KSU sound officer thru email, sebab officer tu tak attend one of the meeting scheduled at MITI
saya bukannya liat sangat nak ke mesyuarat
tapi bila dah pergi mesyuarat, kerja hakiki kat office sapalah yg nak tolong tengokkan..
hem..isu lepas mesyuarat tu pun satu
kena buat maklumbalas pulak tu…
pastu, badan pun lenguh2. asik duduk jer dlm bilik mesyuarat tu tanpa membuat apa2 benda yg proaktif..

yg paling penting, kalau saya pergi mesyuarat. sapa nak updatekan blog saya🙂
entry ni pun saya buat masa anak2 dah tido…

p/s updated: saya baru ingat. masa zaman keje UKM dulu officer ramai merungut pasal banyak miting ni lah.Pastu my big boss cakap “biasalah kan UKM stands for Universiti Kuat Miting dan Universiti Kuat Makan” sebab asik miting, and lepas miting makan. I think it really applies la kan…(papaku sayang, setuju tak)

10 Comments (+add yours?)

  1. baizurah
    Nov 11, 2009 @ 09:49:17

    oh i remember very well those meeting times. one whole day gone bila ada meeting, balik ofis dah susah nak gain back momentum buat keja. hihi

    Reply

    • mamawafiy
      Nov 11, 2009 @ 11:43:17

      owh tq drama mama for visiting my blog..and owh tq for giving me the right words yg i nak express tapi tak jumpa: gain back momentum buat keje: mmg susah kan..rasa mcm dah blow out the whole day..
      p/s: skrg dah tak miting ke??

      Reply

  2. fiza
    Nov 11, 2009 @ 10:28:59

    kalo miting ke kursus ke mesti keje bertimbun kat meja kan? kan? letih!!

    Reply

  3. shahsulong
    Nov 11, 2009 @ 11:04:03

    kak sally, suruh wafiy hapdet!

    Reply

  4. aishah
    Nov 11, 2009 @ 14:50:21

    i pun bizi gak. nasib meeting pagi ni postponed. huu…🙂

    Reply

  5. MiJa
    Nov 13, 2009 @ 15:38:24

    kalo USM pulak..universiti sedara mara..
    wakaka

    Reply

    • mamawafiy
      Nov 13, 2009 @ 16:07:22

      ha betul tu…satu lagi singkatan utk UKM..Universiti Kelantan Malaysia..heh jgn terasa ye mija..mmg btl ukm sgt ramai org kelate…

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: