…The Time Traveller’s Wife…

pagi ni saya baca suratkhabar..
ada filem baru
filem romantik..
the time traveller’s wife rasanya kalau tak silap
pelakon-Eric Bana and Rachel Mc adams
tgk gmbr mcm bes jer filem ni
hahah..berangan jer la
bila lah dpt menonton filem kat pawagam nih
beli DVD je la nmpknya…

7 Comments (+add yours?)

  1. MiJa
    Oct 31, 2009 @ 15:02:27

    mija pernah baca novel dia.mmg best.tu yg tggu movie ni keluar!^^

    Reply

  2. shahsulong
    Nov 01, 2009 @ 18:41:00

    ida pun baca artikel pasal muvi tu. macam best. tapi rasanya dah kena kurangkan nonton movie. budgeting punya pasal.

    akak nk tgk dvd, sy lg best, nk tunggu citer ni kua dalam astro tawon depan, HAHAHA

    Reply

  3. mamawafiy
    Nov 02, 2009 @ 09:28:00

    miJA: haha saya pun dah abca novelnya..tu yg tertunggu2 filem pulak..Eric tu hencem lah🙂

    ida:sure ke tahun dpn dik?

    Reply

    • shahsulong
      Nov 02, 2009 @ 10:26:23

      insya allah. astro dah makin cepat skrg ni🙂

      apapun, tak kisah menunggu.

      Reply

      • mamawafiy
        Nov 02, 2009 @ 10:31:21

        ha’ah..mcm sabtu lepas 411 tayang filem lama2..best jgk tgk titanic for the sekian kalinya sambil menangis🙂

  4. aishah
    Nov 02, 2009 @ 09:36:57

    i baru je baca novel dia sampai m/s27 semalam di kino… macam best jer…

    tapi tengok je la muvie nanti…

    Reply

    • mamawafiy
      Nov 02, 2009 @ 09:40:24

      beli jer novel tu..aku punya tah hilang ke mana gara2 pindah umah dulu..smlm habis aku selongkar stor..tak ado..

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: