…kami buat apa last weekend…

24 Oktober 2009 (Sabtu)

Kami pergi Klang, bayar hutang…pastu pergi tengok ‘adik angkat’ papa yang dah lama abandoned..haha i mean ikan2 cantik kat Aquarium sebelah Wet World Shah Alam…ini memang tempat kesukaan papa (dan lama2 saya pun jadi suka, wafiy apatah lagi..sangat suka dgn hidupan air..)..lepas tgk ikan kami pergi ambil angin kat tepi tasik Shah Alam..alahai, tempat makan lagikan dikenang..inikan pula tempat dating hahahaa 🙂🙂
ada laa snap beberapa keping pics…

adik ngantuk
wafiy tengok mamawafiy malubertigaikan cantikturtle

25 Oktober 2009 Ahad

Kami pergi mandi-manda-main-pasir dgn kengkawan opis papa kat PD..sampai sana awal sangat. pukul 9 lebih tapi pantai dah penuh orang..wafiy mmg enjoy giler main pasir..dan mandi laut dgn suit dia yg ‘licin’ tuh..nampak seksi anak i u..🙂

p baju mandibaju mandi 2adik mamamia senyummia yasmin

pssttt..kawan2..jom la kita picnic kat PD..kita makan2 kat sana….best wooo

5 Comments (+add yours?)

  1. fiza
    Oct 28, 2009 @ 14:18:37

    huhuhu… wafiy sgt cute & cekci gitew… mengancam u…🙂

    Reply

  2. kaklong nuzula
    Oct 30, 2009 @ 00:55:22

    lama tak jenguk sini… dah besar yer damia.. comel!! dah blh merangkak ke? auliya duk nyulur lagi… baru nak angkat tubuh nak merangkak…. ni baru naik gigi.

    Reply

    • mamawafiy
      Oct 30, 2009 @ 08:36:13

      hai kak long..memang..saya jenguk blog awak tak berupdate pun..bz kot..
      damia baru pandai merangkak sikit2..gigi blom ada pun..risau la jgk..kwn2 sebaya dia semua dah ada byk gigi..

      Reply

  3. kaklong nuzula
    Oct 30, 2009 @ 12:48:17

    oh ya ke, tapi ok la dah merangkak tu.. nanti naik la gigi damia..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: