…sayang anak dara saya…

hahaha..

saja jer nak update petang2 hari ni
saje lepas tension …tension pikirkan pasal bajet esok
dan sedang berdoa byk2 supaya boss tak suruh saya gi parlimen standby esok..kalau kena gi alamatnya balik jam 12 mlm lah..

hah meh la layan gambar latest damia..mestilah bersama mamanya…

masa ni mia mamai lagi.baru bangun tido mama dah sauk dia nak bergambar

masa ni mia mamai lagi.baru bangun tido mama dah sauk dia nak bergambar

ni satu lagi..same position

masa ni nak gi open hse jiran depan umah

masa ni nak gi open hse jiran depan umah

eh eh..tetiba ada jejaka menayangkan ‘tek’ nyer..hahaha maaf ye..sila jgn terganggu dengan aksi beliau..

bangga lah tu....

bangga lah tu....

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: