…cerita selepas PAC…

huh…dah lambat nak update
tapi better late than never..
feedback yg aku dapat balik2 jer kursus ni..typical question yg aku hampir2 hilang akal dan kesabaran nak menjawabnya…

ah..aku kadang2 jadi malas nak menjawabnya dengan serius..kalau ada pun aku menjawab, camni lah lebih kurangnya:
ha ye lah cepat..dah kerja macma kuli batak pun ada (serius ganas..dah bengang ni..)

kalau nak jawab yg seriusnya, agaknya mcm ni lah:
ye lah..tengoklah kerja kitorang mcmana…

aku tak kisah pun kalau skim lain nak marah ke bengang ke dgn skim aku ni..aku tak usik korang okeh..janji buat keje masing2 elok2 sudah.

tapi kan, at the end of the session torturing tu hari tu, ada satu quote dari Encik Fasi yg aku ingat sampai hari ni dan bila2:

:: pangkat dan jawatan bukanlah sesuatu yang harus dibanggakan, ianya perlu digalas dengan amanah dan tanggungjawab::

so, kawan2 semua..sendiri mau ingatlah..kalau rasa2 diri tu ada tendency nak berlagak dgn jawatan yg tak seberapa ni..hemm…perlu muhasabah diri lama2 skit lepas ni okeh…

dah nak buat keje, kang org skim lain kata PTD tak buat kerja pulak..

ni lah nombor bertuah ai..haha poyo jer

ni lah nombor bertuah ai..haha poyo jer

6 Comments (+add yours?)

  1. aishah
    Oct 21, 2009 @ 15:15:45

    haha. ye. kita tak amik pun gambar number sama2… ai number 98… hehe..🙂

    ucapan panel tu lebih kurang jawapan ai dalam entry blog frenster ai kan…🙂

    Reply

  2. mamawafiy
    Oct 21, 2009 @ 15:24:03

    ha ah..dah nervous sangat..dan rasa mcm tak perlu sbb kita satu opis hahaha….

    Reply

  3. shahsulong
    Oct 21, 2009 @ 19:18:14

    ida 9 je. akak double 9. lagi ONG la!!

    amin🙂

    Reply

  4. fiza
    Oct 21, 2009 @ 19:43:51

    i skim lain tp xkata pon..hihihi….

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: