update from Sg Petani..

alhamdulillah..
tiba di Sg Petani jam 3 ptg..tunggu member2 dan sampai di INTAN (INTURA) jam 3.30 ptg..
ini saya dah mandi, solat dan dah uruskan hal2 domestik yg lain..
kejap lagi my sis yg duduk Bandar Puteri Jaya Sg Petani nak dtg ambil saya..nak ke rumah dia..beraya la kononnya..nasib baik ada kursus kat sini, kalau tak mmg tidak sampailah saya..
hemm..so far, masih nervous lagi..(dan lagi..)
bilik mmg bagus, ada aircond dan selesa lah..
hmm..cepatlah waktu berlalu
dan harap2 saya dapat melalui kursus ini, dengan jayanya..
kalau tak jaya sangat pun..asal puas hati dah ler..
hem..i wonder apa yg my buah hati buah hati buat kat sana tu…..

p/s: kat sini ada wi-fi..tapi kan..FB kena blocked ..terpaksa saya guna broadband..

3 Comments (+add yours?)

  1. farah
    Oct 14, 2009 @ 17:52:29

    nasib baik ade broadband..dptla berblog😀

    selamat berkursus!

    Reply

  2. fiza
    Oct 16, 2009 @ 12:33:36

    i pon kursus last week pastu memang sgt rindu kat anak.. maklumlah 1st time berjauhan..haishh…

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: