..i’m away til the weekend…

hi all..(mcm ramai jer yg baca blog saya ni..)
saya bersiaran dari McD Equine Park..sedang menunggu teman untuk ke INTURA Spetani menghadiri kursus yg so-called PAC…
arghh..tension tau..
nak tinggalkan family..my hubby, my dearest son and baby girl..kesian mereka..sejak dua bulan ni asik kena tinggal jer…
keluar rumah tadi..dah menangis. masa bangun tidur, tengok muka damia sedang lena tidur, saya dah mula menangis..memang saya ni lembik..emo..lantaklah..saya dah tak tahan..
paling menyakitkan kalau berpisah dgn yg tersayang kan…
apakan daya..saya ni bekerja dengan kerajaan..nak naik ke satu tahap lagi kenalah pergi kursus (yg poyo-poyo ni..)
tahan ajerlah kena torture buat kesekian kalinya..
kata P*D excellent kan..sentiasa di hadapan….
jadi, layankan ajerlah..
ok lah kawan2…my partner in crime dah menuju ke mari..
bye……..
p/s: buat teman2 OZFivers..sebatch saya..yg sama2 ke INTURA..wishing u good luck..semoga Allah bantu kita…

2 Comments (+add yours?)

  1. shahsulong
    Oct 14, 2009 @ 11:16:23

    insya Allah. insan yg tinggi korbannya dalam menuju ke arah melaksanakan tanggungjawab, bila ikhlas, akan mendapat belas kasihan-Nya jua.

    have fun ek!

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: