…The Time Traveller’s Wife…

pagi ni saya baca suratkhabar..
ada filem baru
filem romantik..
the time traveller’s wife rasanya kalau tak silap
pelakon-Eric Bana and Rachel Mc adams
tgk gmbr mcm bes jer filem ni
hahah..berangan jer la
bila lah dpt menonton filem kat pawagam nih
beli DVD je la nmpknya…

Advertisements

…why arrr…

i have no idea..
why arr..nowadays, new officers are so ‘kerek’ one lah
they don’t respect ‘orang tua’ like me lah
…..???????????

Image(1027)

gambar hanyalah sekadar hiasan sahaja..tiada kena mengena ok

..aduh lawak sangatttt…

hahaha
saja je entry ni..sebab teringat kejadian lawak ni
ada org tanya..
“eh pinggan mangkuk ni boleh tahan ke kalau bubuh nasi panas ni”

hahahaha sangattttt laahhh LAWAKKKK…lawaking pun kalah…..

p/s: bukanlah nak berlagak..tapi takkanlah saya nak bagi tetamu pakai pinggan cikai pulak….

senyum jer lah 🙂 🙂

…kami buat apa last weekend…

24 Oktober 2009 (Sabtu)

Kami pergi Klang, bayar hutang…pastu pergi tengok ‘adik angkat’ papa yang dah lama abandoned..haha i mean ikan2 cantik kat Aquarium sebelah Wet World Shah Alam…ini memang tempat kesukaan papa (dan lama2 saya pun jadi suka, wafiy apatah lagi..sangat suka dgn hidupan air..)..lepas tgk ikan kami pergi ambil angin kat tepi tasik Shah Alam..alahai, tempat makan lagikan dikenang..inikan pula tempat dating hahahaa 🙂 🙂
ada laa snap beberapa keping pics…

adik ngantuk
wafiy tengok mamawafiy malubertigaikan cantikturtle

25 Oktober 2009 Ahad

Kami pergi mandi-manda-main-pasir dgn kengkawan opis papa kat PD..sampai sana awal sangat. pukul 9 lebih tapi pantai dah penuh orang..wafiy mmg enjoy giler main pasir..dan mandi laut dgn suit dia yg ‘licin’ tuh..nampak seksi anak i u.. 🙂

p baju mandibaju mandi 2adik mamamia senyummia yasmin

pssttt..kawan2..jom la kita picnic kat PD..kita makan2 kat sana….best wooo

…sebab semuanya ada alasan…

ntah..
lately ni saya rasa bosan
bosan kalau orang asyik bertanya…
nak je saya cakap kat org tu..
:jgn banyak tanya boleh tak..
sebab semuanya ada alasan:

p/s: post paling singkat…

…lain yg dirancang, lain yg jadi…

malam tadi hubby plan nak tidurkan adik mia dalam baby cot dia..since beli sejak mia lahir, pakai sekejap jer..rugi jer beli mahal2 kata hubby..lagipun, nak ajar adik damia berdikari..tidur dekat katil sendiri..

tapi, tetiba pulak abang wafiy yang melompat kat katil adik mia..nak tidur kat situ..heh..bengang jugak….tengoklah lena betul abang tidur kat katil adik..

lena betul..sampai pukul 7 pun tk bangun lagi

lena betul..sampai pukul 7 pun tk bangun lagi

close up skit

close up skit

adik mia…end up tido kat tengah2..between mama and papa lah jawabnya…. 🙂

huh..adik pasrah jer, abg buli adik..

huh..adik pasrah jer, abg buli adik..

adik yg selalu beralah dgn abg..

adik yg selalu beralah dgn abg..

..sepetang di taman teman…

hah..
ini first time wafiy gi taman dan dapat kawan…

layanlah gambar ni..

waw..besaunya steering sayang...

waw..besaunya steering sayang...

abang dah dapat teman kat taman..amir namanya..sibuk jer nak tunjuk dia ada jam hehehe budak2 biasalah

abang dah dapat teman kat taman..amir namanya..sibuk jer nak tunjuk dia ada jam hehehe budak2 biasalah

Previous Older Entries