…cerita sesudah raya…

hai kawan2..
dah lama tak membebel kat sini, cuti raya kan.
Semalam baru masuk keje, maid baru balik.
Seminggu jaga budak berdua tu (sendiri), OMG memang pusing kepala.
Tangan pun lenguh2 sebab asik dukung Mia je.(tak pe la sakit dulu senang kemudian..)
Raya tahun ni biasa jer..meriah sikit sebab dah ada baby girl, boleh decorate dia sesuka hati dgn bermacam2 aksesori muahahahaaa…
Tapi yang tak bestnya, tak dapat tangkap gambar raya in my own family..bila Mia ok, Wafiy tak ready. Bila adik meragam, abang pulak bawak diri..hei pusing kepala (lagi). Ada la sekeping gambar kami berempat, itupun my SIL amikkan. Dahla tak ready, muka pun berminyak2..tak pe la, aku dah cakap dengan papa, next week lepas balik Langkawi aku nak pergi kedai foto yang ada studio best, nak pakai baju raya, snap gambar sefamily..kira gambar raya la tu..hehehe aci tak..(jeles sikit dengan member2 yang tayang gambar raya sefamily..sedondon gittew..)
tapi, takpe..saya ada snap beberapa keping gambar semasa raya. Itu pun tak pakai baju raya sangat la.

2 Comments (+add yours?)

  1. shahsulong
    Sep 30, 2009 @ 19:45:32

    “meriah sikit sebab dah ada baby girl, boleh decorate dia sesuka hati dgn bermacam2 aksesori muahahahaaa”

    ida suka statement ni. damia kena decorate macam deko with Eric kah?

    ha ha

    oh ya, perut wafiy nampak macam maju ke depan je. dia kena pegi gym ni. tak pun buat sit up.

    ha ha ha

    Reply

    • mamawafiy
      Oct 01, 2009 @ 09:50:38

      haha..deco with mama la ida..seronok tau ada baby girl…baby boy lain..
      btw, wafiy mmg dah gemokss…tapi i like..biarlah dia menikmati saat2 ‘kegemukan’ dia selepas zaman ‘kekurusan’ dia masa baby dulu….

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: