…just membebel…

Hari ni dah hari ke 7 kita berpuasa kan. Macam2 makanan best dah masuk dalam perut ni. Damia behaves well all the time kitorang bangun bersahur..wafiy pun sama. Nasib baik🙂

emm…semalam banyak sangat benda nak tulis kat sini..tetiba hari ni dah hilang. Ye lah hari JUmaat..tak elok marah2..(sebab benda aku nak merepekkan tu adalah sebab marah). Nak tulis hari ni macam dah tak relevan pulak, sebab dah hilang marah. Patutnya tengah marah2 tu terus memaki hamun %^$#*(#( je supaya lega. Opss bulan posa tak baik marah2 >ah..tak kira..tak bulan posa pun tak baik marah2 aper>>

ok..stop melalut ye. Ye, semalam aku sangat busy..plus bengang dengan internet opis yang bedebah ni..aku nak byr hutang online pun susah… semalam keje banyak..pastu gangguan pun banyak..sabar je la. Nak je hempuk2 tepon tu. Macamana saya nak buat keje kalau tepon tu asik berdering jer…semua pun SAYA..semua pun URGENT…apa hal…pastu balik keje pulak jem start dari basement lagi..nak kuarkan kete sendiri pun susah. Nyesal balik awal..lain kali balik jam 6 lebih baru ok

hem..isnin depan cuti Merdeka..rehat skit. Tapi bulan posa kurang best kalau cuti. Nak shopping, tak yah la..mesti ramai sangat umat manusia kat shopping complex tu..paling kuat pun shopping kat param jer la ye.

Okey la..nak rehat jap…babai..

4 Comments (+add yours?)

  1. shahsulong
    Aug 28, 2009 @ 14:32:44

    cuti bulan ramadhan best. pasal bleh tido! ha ha ha

    Reply

  2. aishah
    Sep 04, 2009 @ 15:37:38

    huhu… i tido setido tidonya kalu weekend…
    jusco belakang rumah tu pun aku da lama tak jejak…

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: