…ikan bawal masak sweet sour…

petang semalam kan saya ke klinik, bawa Damia utk cucuk dan check-up. Jadi bila dah balik awal (sbb urusan kat klinik dah habis jam 4.30 ptg, dan tak masuk opis sbb rasa mcm dah lambat sgt), saya pun berusaha utk masak ikan bawal yang dah 4 hari dalam fridge. Senang je masak sweet sour ni..30 minit dah siap…taddaaa..inilah hasilnya….

Image(819)

(update on Damia – Damia dah 6kg, dan dah panjang sikit – 62cm. Saya malas nak tulis panjang2 kat sini, nantilah insyaallah saya update more about Damia)

3 Comments (+add yours?)

  1. NaniWahid
    Aug 10, 2009 @ 17:50:48

    Ha, bila nak masakkan utk kita yg ni kak sally oiiii?

    Reply

  2. Trackback: …kata-kata daripada Wordpress: 2010 in review… « life’s like that

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: