…seribu satu macam Wafiy…

ptg semalam, saya jadi macam puteri raja..balik keje di ambil oleh papa. Siap ada pembantu driver lagi (sapa lagi, Wafiy la). Terlonjak-lonjak dia dapat ikut papa berjalan.

Sebab papa lapar, kami singgah foodcourt Presint 9. Sudah order makanan dan minuman, Wafiy dapat habuan mee sup kegemarannya. Sambil suapkan dia makan, dia sempat buat mcm-mcm aksi (yg ada saya tak tau dia dah pandai buat, contohnya: aksi tangan ketam dsb)..saya takjub jugak..jadi saya snap jer gambar dia. At first, amik satu snap jer..sudah tu dia cakap ‘lagi lagi..”. Sudah tak mahu stop pulak. jadi layankan jer la, kalau tidak menjerit tak ingat dunia. itulah anak…
(lebam kat dahi Wafiy tu adalah sebab kenakalan dia sendiri, jatuh katil dan pastu terhantuk kat kerusi tepi katil..tak menangis pun. Mama yang panic lebih2. Yang gambar mulut dia senget tu..kelakarlah..ntah sapa ajar dia buat mcm tu…)

4 Comments (+add yours?)

  1. liza
    Aug 06, 2009 @ 12:12:52

    alahai wafiy ni..dah macam2 ragam..dah besar dah dia..camner wafiy ngan damia??suka ke dia dapat adik

    Reply

  2. aishah
    Aug 10, 2009 @ 16:47:00

    itu tentu kakak echah ajar… yang mulut senget tu hehe.😛

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: