updates…

lately byk pulak benda datang dan pergi..setiap satu ada hikmahnya yg tersendiri…

sbnrnya banyak cerita yg possible utk diceritakan disini tapi ini pun dah curi masa kerja…jadi cerita sikit sudah la…nanti takdela org kata over pulak..

1. last weekend mmg amat busy..ada 3 kenduri kawin yg mana kesemuanya adalah jemputan daripada saudara dekat juga..jadi nak menjaga hubungan kena lah hadirkan diri..tapi tanpa Damia semestinya..sbb kesian nanti panas..most of the relatives sibuk bertanya baby baru but nak buat cemana..keselesaan anak2 tetap my priority…

2. last weekend juga kami sibuk kemas rumah baru dan mengangkut barang sedikit sebanyak..renovation rumah almost completed..cuma lighting belum siap..maybe dalam next week dah boleh pindah…

3. hari ini jam 3 ada appoinment klinik utk Damia dan wafiy..rasa2nya huru hara lah jugak klinik tu nanti dgn ragam anak2 ku terutamanya si abg wafiy tu la..semua mainan pun dia nak cuba..bila doktor panggil mesti buat hal…tak mau turun dari mainan la..mcm2 dia tu..nanti aku update lagi pasal latest growth damia kat sini…insyaallah…

4. semalam adalah last day utk my Dato’ SUB (K)..terharu dgn persaraan beliau..sepanjang perkhidmatan beliau adalah boss yg paling best (sebagai leader)..banyak mengajar aku ttg sepak terajang menjadi seorang PTD yg baik..bukan mudah nak menghabiskan 30 tahun service dlm government ni..ada saja rintangan yg melanda..yg penting keikhlasan utk menyumbang yg terbaik utk negara dan juga bagaimana kita menjaga pembawakan diri untuk menjadikan environment office kita nyaman dan menyenangkan semua pihak..
jujurnya..beliau adalah role model yg baik sebagai leader w’pun beliau bukan islam…doakan yg terbaik utk beliau dan harap kegembiraan sentiasa menanti di hadapan….

itu aje lah update utk kali ini….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: