…tengok lah headband baru damia…

sbnrnya mama ada jugak lah belikan mia beberapa headband sblm ni…cuma hari ni mama mia agak jaki sikit dgn headband yg auntie liya bagi last friday..masa mama tgh sakan shoppin tu la…

hari ni pagi2 buta mama dah paksa mia pakai headband yg cute2 tu…..mia suka la..selesa..mcm yg lovely lace mama beli tu agak rimas sikit…byk renda2 dan flowery lah…

ok la kawan2 mama enjoy lah tgk gmbr damia pakai her new headbands, from auntie liya…

p/s: mmuahhh..sayang auntie..send my warmest regards to abg hannan dan nuha yea…

comel la headband yg ni..........

comel la headband yg ni..........

takyah senyum la....buat muka sombong skit...

takyah senyum la....buat muka sombong skit...

i like this one the most...........

i like this one the most...........

11 Comments (+add yours?)

  1. khas lysha
    Jun 07, 2009 @ 06:39:19

    sy suker yg last tu jugak.. sgt2 cute..😉

    Reply

  2. shahsulong
    Jun 08, 2009 @ 09:25:18

    carik la headband yg ada gambar bulan merah. nampak macam damia join karate. waccchaaa!!

    Reply

  3. kaklong nuzula
    Jun 08, 2009 @ 12:11:59

    wah tanteknya headband damia… Nway, salam perkenalan utk mama damia. Damia lebih kurang anak saya, auliya yg lahir 9.3.09 aritu.

    Reply

  4. en_me
    Jun 09, 2009 @ 21:18:18

    chantekkknyerr..

    Reply

  5. kaklong nuzula
    Jun 09, 2009 @ 22:04:13

    Mama wafiy, damia lahir brp hb ek? Auliya pun ada baju baby minnie tu tp warna pink.

    Reply

  6. kaklong nuzula
    Jun 10, 2009 @ 11:42:37

    Ooo beza 6 hari je la ngan auliya. ni auliya dah cukup 3 bulan dia. belum gi klinik lg ni.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: