…damia senyum lah……

dah start gelak pulak dia..emmm..cayangggg

dah start gelak pulak dia..emmm..cayangggg

senyum simpul la pulakkk

senyum simpul la pulakkk

ala kucik kucik.........

ala kucik kucik.........

gambar-gambar di atas aku snap on last sunday..pepagi buta..mia sekarang dah pandai..bangun pagi2 terus cakap2 dgn mama..borak2 la..hati mama mana lah yang tak gembira kalau anaknya begini?

16 Comments (+add yours?)

  1. liza
    Jun 03, 2009 @ 08:48:34

    salam salina..wah,geram tgk anak dara dia..teringin betul saya nak baby girl gak..tapi tunggu dulu laa…awak dah pindah masuk umah baru ker???

    Reply

    • mamawafiy
      Jun 03, 2009 @ 12:20:11

      salam liza..
      geram kan….apa lagi…tambah la 1 lagi..wafiy dah besar pun..mesti comel adik dia nanti…
      saya blom pindah lagi…kabinet dapur dgn bedroom blm siap lagi ….

      Reply

  2. lia
    Jun 03, 2009 @ 11:09:40

    dah botak baru nampak muka wafiy budak damia ni..
    btw, kak jd tk plan kita??

    Reply

  3. Aien
    Jun 03, 2009 @ 12:33:56

    comelnye baby gurl mu nih….^O^

    Reply

  4. farah
    Jun 03, 2009 @ 12:36:34

    alaaa manissnye anak dara ni…

    Reply

  5. mamawafiy
    Jun 03, 2009 @ 17:05:27

    tengkiu farah…ni masa mood ok..kalau x ok….teruk la……

    Reply

  6. aishah
    Jun 03, 2009 @ 18:43:00

    comelnya…
    btw lain kali kalu cadang nk ke cavenzi ajak aku ehπŸ˜›

    Reply

  7. seri
    Jun 04, 2009 @ 10:14:21

    comeiinya anak akk..geram sesangat tau..rasa nak cubit2 je pipi tu..hehe..seri suka baby..:) lagi2 yg comei cmni..

    Reply

  8. Blog Resipi
    Jun 05, 2009 @ 15:47:20

    Alahai cutenya damia ni… pandai senyum pulak dia….πŸ™‚

    Reply

  9. khas lysha
    Jun 06, 2009 @ 21:42:21

    alalala… comelnyer damia senyum.. mcm nak geget jer pipi dia.. hoho..πŸ˜‰

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: