…tag dari liza a.k.a mamawafiy (juga)..

saje je jalankan tugas seharian mengintai blog rakanku..tup2 ada tag dari liza mamawafiy yg cute ittew..pasal purse..alamak…malasla nak punggah purse..bukannya ada apa pon..tapi kenangkan kawan2…sporting la skit beb…

A. Snap the picture of both inner and outer of your purse

ni dari luar...mcm org tua punya kan....

ni dari luar...mcm org tua punya kan....

snap dalaman purse ku

snap dalaman purse ku

B. Introduce your purse brand, price & where you buy.

Brand: tak ingat..ala..cikai jer…
price: murah jer..rm60
beli di kuching masa aku outstation bulan 12 thn 2007…sebab nampak mcm unik jer….

C. Take out whatever its inside your purse.

ha...bersepah

ha...bersepah

yg ada dlm purse aku:
1. gmbr aku dan mr teddy (masa slim dan hensem hahaa)
2. ic aku
3. driving license
4. mykid damia dan wafiy
5. kad SSPN wafiy
6. kad kredit yg 3 kerat ittew…
7. kad-kad bank
8. kad klinik wafiy
9. kad JJ
10. kad seng heng
11. kad walk in (kedai kasut)
12. kad World of cartoon (kedai baju anak2)
13. kad Enrich MAS
14. kad Priority Club
15. kad guarantee BONIA
16. kad PPTD (aku letak gmbr masa umur 20 thn..apadey)
17. kad diskaun Chicken Rice Shop
18. name kad member2
19. duit serba sedikit
20. resit ntah apa2 tah

tu la dia rupa dan isi kandungan purse aku yg tak seberapa tu….tapi aku suka purse ni sbb dia tahan lama dan byk useful compartment..

part ni yg aku suka..nak mengetag orang2 spt berikut:

1. puan liyaharis mama hannan dan nuha
2. cik cacah
3. puan khas lisha
4. puan connie
5. cikgu mas
6. puan mija

dan sesapa yg feel free to share apa dlm purse dia…silakannn

10 Comments (+add yours?)

  1. MiJa
    May 09, 2009 @ 08:27:59

    wah…mcm2 ada!!

    Reply

  2. liza
    May 09, 2009 @ 09:54:48

    uniknya purse dia..:)

    Reply

  3. khas lysha
    May 09, 2009 @ 14:19:02

    alamak kena tag lagi,.. yg lama pon belom buat huhu..
    uii,.. byk duit nak sehelai boleh he he he😀
    sy ingat la gambo mr. teddy u tu sally.. kalo x salah tu gambo utk salah satu projek.. betol x?? alahai terimbau memory la plak.. he he he

    Reply

    • mamawafiy
      May 11, 2009 @ 21:30:38

      ala slow2 la buat…
      duit yg byk tu duit singgit jer🙂
      ye btl..tu gambo lama mr teddyku…masa zaman skolah dulu heee

      Reply

  4. cikgu mas
    May 09, 2009 @ 16:27:49

    membaca tajuk ni..br k.mas sedar,betapa byk isi perut purseku…
    Kalau dalam purse k.mas resit -resit kedai runcit mengatasi duit yang ade..
    tak mahu simpan gambar terkini,ku simpan gambar era slim dulu..he.he

    Cantik purse tu..ye unik..

    Reply

  5. aishah
    May 14, 2009 @ 15:31:05

    entah la mama ni. mentang dia releks je kat umah. ngetag aje ye kerjanya.

    nanti i dah ada purse baru i buat. purse i dah koyak rabak malu la nak publicise kan…hehe.😛

    Reply

    • mamawafiy
      May 14, 2009 @ 15:40:17

      tu yg bgs..kot2 la org baca entry u…ada yg plan nak kasi purse baru as birthdaay present ka..haaaaa

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: