…hari ni hari jumaat ye kawan2…

memang sume org tau hai ni jumaat kan..

jumaat…kehadirannya memang ditunggu2 oleh para pekerja yg dah letih bekerja seminggu suntuk (eh ada ke frasa ni)..
sbbnya esok dah wiken..bolehla jalankan plan mcm2..nak melawat sedara ke..nak shopping ke..nak tido2 dan just lepak kat umah with family ke…masa hari jumaat ni la dah start ‘aura’ semua plan tu kan..
mcm aku, since maternity leave ni mmg teramat la boringnya dok umah je (tu pun kdg2 curik2 kuar umah g jln2 dan shopping heheeee :-))..tapi mr teddy tau okeww..tapi since beberapa minggu lately…mmg aku bz…every wiken asik g tgk brg2 umah..tmp paling glamer..IKEA dan NILAI 3….kesian damia asik kena tinggal jer….

esok..
nak g IKEA..(lagi..)
ada appoinment dgn kontraktor kitchen kabinet @9.a.m.(adoi la..awat pagi sgt)
ada appoinment dgn kedai lampu (lagi…)
my SIL nak dtg umah (adoi ni paling haru…)
….dan shopping skit2 heheee…..nak beli special gift utk mother’s day……

ahad..
nak g segamat amik ika (my youngest sis..bljr kat uitm)
nak celebrate mother’s day..tempatnya mungkin di Tangkak sambil shopping kain baju raya hahaaaa
ada kenduri sepupu….

kesimpulannya..aku masih tertanya2 sempay ke aku nak buat semua ni..hei…..susah jugak yea……u oll punya wiken plan mcmana plak?

2 Comments (+add yours?)

  1. farah
    May 08, 2009 @ 20:48:24

    waaa bessnyee..kitchen kabinet ikea..nnt dah siap tepek gamba tau😀

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: