mother’s love is always unconditional….

tgh belek2 mag Taman Ria Disney yg baru aku terima on behalf of wafiy…ada kartun dgn tajuk di atas..yela kan 10 mei ni Mother’s Day…tetiba aku tergerak nak post pasal benda ni..

kasih syg ibu mmg tak ada syarat..tak kira tempat dan masa..betapa susahnya jadi ibu hanya Allah yg tahu. Pengorbanan yg diberikan mmg tak akan dapat dibalas oleh si anak…macam aku, walau apa pun yg aku buat dan bagi kepada mak selama ni, aku still rasa ianya tak dpt menyamai pengorbanan mak pada aku.

dah ada anak 2 ni, dan dah merasa pengalaman bersalin normal dan tak normal, itu dah cukup buat aku rasa sayu pada pengorbanan mak. rasa mcm nak peluk cium mak hari2 tapi apakan daya..kita dah ada kehidupan yg berbeza dan tanggungjawab masing2..cukuplah doa dan pemberian selagi terdaya sebagai tanda balasan kasih sayangku terhadap mak…

aku tengah fikir hadiah apa nak bagi kat mak utk Mother’s Day kali ni….susah2 sgt aku bagi duit jer..nanti kata materialistik plak kan…emmmm..nantila aku fikir2 kan lagi…

4 Comments (+add yours?)

  1. farah
    May 05, 2009 @ 16:12:45

    agreed….mother’s love also are free…happy mother’s day salina😀

    Reply

  2. azzahhusna
    May 05, 2009 @ 21:15:38

    nak wish gak kat u.. hepi mother’s day.. i pon miss my mum la plak.. can i link to ur blog?

    Reply

    • mamawafiy
      May 06, 2009 @ 21:02:38

      tengkiu dik….apa kata just call ur mom rite now just to say u love her….nak link..silakanlah..kecik stadium bukit jalil stadium wembley saya tadahkan🙂

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: