…yay..redgiant menang FA Cup…

mlm semalam (sabtu) wafiy ikut papa dan maksunya tgk FA CUp Selangor vs Kelantan kat Std. Bukit Jalil..

mama pun meronta2 nak ikut..tapi nak buat mcmana..dalam pantang lagi…

risau jgk mama kalau2 wafiy buat hal…meragam nak tido ke..asik call papa jer tny keadaan dia mcm mana..

suprising jgk..papa kata dia enjoy the crowd..cuma kena culture shock skit..ye la ramai manusia terjerit2..biasa kat umah aku tak kasi dia jerit2..kat std..papa dia kata dia siap ikut org jerit2 sambil buat ‘ombak’ lagi..hei mcm2…but i think it was fun utk his growth and mental development….

berbaloi jugak papa bwk wafiy..sbb Redgiant menang (w’pon penalti..)…

aku rasa aku nak train wafiy jadi pemain bola sepak la…mama dia kan die hard fan redgiant and Liverpool..hehee..zaman muda2 dulu la….

layan le gmbr2 wafiy di malam kejadian…

sy tgh analisa game ni...

sy tgh analisa game ni...

tak habis2 peace

tak habis2 peace

peace...redgiant the great

peace...redgiant the great

7 Comments (+add yours?)

  1. MiJa
    Apr 26, 2009 @ 16:01:30

    hubby sgt happy & kompiden sel menang.dia big fan red giant!kt mana ada game seboleh2 dia akn pi stadium,tp skg dia xde kt tnh air..ekekek

    Reply

  2. mamawafiy
    Apr 26, 2009 @ 16:05:31

    waw…pantas dan tuntas btl puan mija mengkomen…heheheee…
    saya pun hepi giler..tunggu sampai game habis sambil tukar2 chanel 104 dgn 101…

    Reply

  3. farah
    Apr 27, 2009 @ 09:41:57

    hehe selangor menang ek…lame dah tak sibok2 pasal bola ni…adik2 lelaki saya pon ade pergi jugak nengok kat stadium…

    sonok je tgk wafiy…dah pandai buat peace tu..

    Reply

  4. MiJa
    Apr 27, 2009 @ 10:51:20

    biasa la..dunia di hujung jari..ekekeke

    Reply

  5. aishah
    Apr 27, 2009 @ 11:02:48

    hehe.. aku pon gi tengok bola. haha.
    takpela kelate kaloh pun.
    adat permainan.🙂

    Reply

  6. Connie
    Apr 27, 2009 @ 11:42:41

    wahhhh semangat…. isk isk isk…

    Reply

  7. mamawafiy
    Apr 27, 2009 @ 14:51:37

    farah: adik2 awak sokong sapa? wafiy dah expert dah buat peace tu..hehee
    mija: ye la zaman teknologi kann
    cacah: aku tau mu pegi..tapi tak tau mu g dgn sapa..hehee..gossip gossip..btw.aku puji sikapmu yg postive ittew….
    connie: yes…semangat redgiant gittew

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: