…sabar je la ye…

mlm tadi damiameragam..takmo tido dari lepas maghrib sampai ke subuh..
aku da dapat merasakan aura yg aku tak kena layan dia since ptg lagi..sbb dia dah buat perangai ‘tendang2’ dia since ptg semalam..
tup2 betul..mlm tadi dia mintak didukung je ke hulu ke hilir..hei pandai tul anak mamapapa ni….
aku dah la ngantuk sbb siang aku mmg tak tido…tak suka tido siang…(cheewah…)
papa dah gabra semacam sbb wafiy dulu x mcm ni….
aku kesian plk tgk papa mcm tu….
papa syak damia kena usik dgn ‘benda halus’..katanya la..aku tak tau betul ke tak..
ada ke benda mcm ni kawan2? care to share info?

last2..kol 2.40 damia tido jgk akhirnya..lena sampai ke pagi..alhamdulillah…..
so..hari ni aku ngantuk giler..dah la sibuk ulang alik ke umah baru..sbb kontraktor nk psg grill..
hei..itula nasib seorang wanita bergelar mama…..

4 Comments (+add yours?)

  1. khas lysha
    Apr 25, 2009 @ 21:03:13

    benda halus? sy pon x tau nak komen mcm mana pasal benda ni..
    tp bby mmg akan berubah2 pe’el dia utk mmbesar dan setiap bby pe’el diorg berbeza2..

    Reply

  2. madeha
    Apr 26, 2009 @ 00:24:59

    benda halus ni mmg ada…sy pernah ada pengalaman anak yg first lebih kurang camni….masa tu kitorang br balik dr kampung dan rumah yg kitorang duduk tu plak lama tinggal…..sampai umah lebih kurang 10 mlm…sampai2 umah je, anak bangun dr tdo dan mengamuk2…..pastu tengok certain2 tmpt kat umah tu mcm ada benda tak kena….menangis tak berhenti sampai kul 4 pagi….

    siap call bos lagik tanye nak buat apa coz dia mmg ada pernah ada cakap, kalau kes2 camni berlaku, feel free to call dia anytime…hehehe…bos suggest p umah sorang ustaz kat area bangi ni…time tu,hubby plak dah buat macam2, azan kat penjuru rumah, baca selawat, baca macam2 surah….at last, anak tdo setelah kepenatan melalak…esoknya terus ambik EL coz mmg tak larat sangat….

    Reply

  3. munira
    Apr 26, 2009 @ 08:59:33

    hye..off topik jap!i add u in my list..tukar 2 cite eh!salam kenal..

    Reply

  4. mamawafiy
    Apr 26, 2009 @ 16:07:18

    khas: saya pun rasa mcm tu..mungkin dia tak selesa ke hape kan…
    madeha: owh mcm tu kee….takutnya..
    munira: hai..salam kenal jgk. i pun dah add u in my blogroll…sila la dtg lagi..(mcm pasaraya plk)

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: