….update on “masalah”…

hi all..

tentu masih ingat entry aku pasal 2 masalah aku lately ni kan….kalau tak ingat pls scroll down jer..

dan hasilnya..jeng jeng jeng..best jer nak syer dgn u olls…

1. masalah buang air aku dah ok skit..tak le merana sangat….aku baru minum benda ni 2 malam jer…tq for Pati Prune Innershine Brand’s dan tak lupa rakan2 yg syorkan aku minum benda alah ni…tq soo much….(gmbr tak dapat la nak tepek..kira 18SG …) so aku tepek gmbr Pati Prune Innershine yang lazat ittew…

emm..sedap benda alah ni

emm..sedap benda alah ni

2. masalah kembung perut Damia..alhamdulillah dah beransur kurang (rasanya…sbb baru 2 hari pakai Minyak Yuu Yee Cap Limau ni..)….aku harap Damia akan bertambah ok…..

minyak kecil yang amat panas

minyak kecil yang amat panas

overall..tengkiu kawan2 atas nasihat dan petua berguna anda…….sayang u olls…

5 Comments (+add yours?)

  1. khas lysha
    Apr 18, 2009 @ 21:52:20

    minyak yuyee ni mmg glamer dikalangan baby2 kan,.. mcm kat iklan tu.. he he

    Reply

  2. shahsulong
    Apr 18, 2009 @ 23:08:22

    😉

    Reply

  3. mamawafiy
    Apr 19, 2009 @ 14:33:55

    khas: ha’ah..yg tu la

    ida: hemmmm….

    Reply

  4. farah
    Apr 20, 2009 @ 08:52:42

    hi mamawafiy…kite tukar2 link ek

    Reply

  5. mamawafiy
    Apr 21, 2009 @ 12:00:29

    orait…slmt berkenalan..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: