….wafiy dan car ‘chik’ nyer…

si wafiy ni kalau ke shopping kompleks mmg tak sah kalau tak pau papa dia..mesti nak beli car ‘chik’…(kereta kecik)…..
bukan setakat kat shopping kompleks..kat petrol pump shell pun papa kena pau..ala kan ada promosi kereta ferrari tu….
nak tgk koleksi car ‘chik’ kesayangan wafiy?…..silakan…

kete ferrari schumacher

kete errari schumacher

ini beli di alamanda..

ini beli di alamanda..

car (sbnrnya lori) yg paling 'chik'

car (sbnrnya lori) yg paling 'chik'

seremban mari..beli masa papa outstation

seremban mari..beli masa papa outstation

camel car..dah nk hancurpun still dia sayang

camel car..dah nk hancurpun still dia sayang

nak tgk gaya wafiy bermain car nyer?..

beginila gayanya wafiy bermain car

beginila gayanya wafiy bermain car

satu lagi gaya.....

satu lagi gaya.....

car blh jadi binocular ke wafiy.....

car blh jadi binocular ke wafiy.....

hei..tu la ragam anak lelakiku…

7 Comments (+add yours?)

  1. shahsulong
    Apr 14, 2009 @ 10:48:56

    chomelnya wafiy with his “binocular”πŸ˜‰

    Reply

  2. mamawafiy
    Apr 14, 2009 @ 11:12:17

    tu yg akak snap gmbr dia…geli hati akak tgk gelagat dia

    Reply

  3. khas lysha
    Apr 14, 2009 @ 17:04:06

    pasnie tgk plak mcm mana ragam bby girl.. he he he

    Reply

  4. liza
    Apr 15, 2009 @ 09:55:00

    wah..banyak dah keta abg wafiy…Adik wafiy pun suka keta…dia bukan main ngan keta tu..dia suka putar2 tayar tu..siap terngaga n meleleh air liur tgk tayar tu berpusing..hehhee..comelnya damia..bestnya dah ada sepasang boy n girl..bila yg ketiga plak wak….hehehehe…

    Reply

  5. mamawafiy
    Apr 15, 2009 @ 11:04:14

    khas: tu la x sabar2 saya nk tunggu dia besar..agak2 mcm naylie tak…

    liza: baby boy biasala..tu je la mainannya..yg ketiga…alamak lmbt lagi kot

    Reply

  6. aishah
    Apr 20, 2009 @ 15:29:45

    sally, ada psu baru nama wafiy tau. huhuh. psu kontrak di BKP.πŸ™‚

    Reply

  7. mamawafiy
    Apr 21, 2009 @ 11:59:27

    ye ke…teruja plak aku nak tgk muka wafiy si psu ni…kim slm kat diaπŸ™‚

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: