….abang long jeles la plak…

apa kes dgn tajuk entry mama ni..tadi kata nak update kan..tup2 abang long dah nmpk gmbr adik damia..dia tanya…gambar abg takde ke..so aku nak share la gmbr dia buat satu aksi yg dia bljr dari atuk dia semasa aku dlm pantang ni…aku dedikasikan gmbr2 ni utk abang long@wafiy..semoga dia tak jeles lagi hahahaaa (macam dia tau baca entry aku ni…)

first day bljr..jari still melekat lagi..tak peace sgt la

first day bljr..jari still melekat lagi..tak peace sgt la

ha...dah ok la tu

ha...dah ok la tu

besarnya jari...kalah muka

besarnya jari...kalah muka

next day..dah jadi otai

next day..dah jadi otai

peace paling manja

peace paling manja

sekali lagi..peace

sekali lagi..peace

ha amacam anak teruna aku….ganas tak..kesian kat dia…..sejak ada adik ni dia buat manja2 kat aku pun aku buat biasa je….harap2 dia faham mama bukannya tak syg dia..cuma kasih syg mama dah terbagi dua dgn adik dia..heheheee…

6 Comments (+add yours?)

  1. MiJa
    Apr 06, 2009 @ 22:36:13

    practice make perfect, pandai dh buat PEACE.
    salam singgah menyinggah..^^

    Reply

  2. nurhayati
    Apr 06, 2009 @ 23:09:52

    wah pandai abg Wafiy wat peace yer..
    peace yo!!! =)

    Reply

  3. FaruqY
    Apr 08, 2009 @ 09:31:32

    haha dia tak paham sekarang pun, satu hari nanti dia akan faham jugak..

    Reply

  4. khas
    Apr 08, 2009 @ 11:54:39

    ala manjanyer buat peace ..😉
    dah pandai merajuk yer abang long,…

    Reply

  5. mamawafiy
    Apr 08, 2009 @ 12:05:56

    faruqy: ye la…baik encik (org dah ada xperience kan)

    khas: masa first time dia buat peace tu, saya teringat aksi si naylie…hahaa lawak btl

    Reply

  6. mamawafiy
    Apr 13, 2009 @ 16:28:51

    miJa: silala singgah lagi..buat mcm umah sendiri..cari la apa yg ada…

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: