…update, update II…

walaupun cerita ni agak dah basi..aku still nak enterframekan jgk cerita ni..

26.2.2009: Sambutan Chinese New Year dan Christmas opis aku (punya la belanja berhemat sampai gabung sekali 2 perayaan….)

biasa la kalau dah namanya sambutan perayaan..mesti ada hiasan..makanan best2 dan lion dance…jom tgk gmbr2 yg sempat disnap:

tak sah kalau tak merah

tak sah kalau tak merah

2 ekor singa yg gatal

2 ekor singa yg gatal

me with mini Santa and snowman..so cute....

me with mini Santa and snowman..so cute....

actually ada lagi 2-3 keping gmbr..tapi mls nak upload..lambat sgt…..

so itu la dia update nya…..

12 Comments (+add yours?)

  1. Connie
    Mar 07, 2009 @ 15:11:45

    huhu.. 4 weeks awaiting baby.. tak lama lagi tu… best nyerrr…

    santa cute… ibu mengandung pon cute jgks… heeeeheh..

    Reply

  2. mamawafiy
    Mar 07, 2009 @ 15:15:25

    alamak ye ke cute….seganla plk….

    Reply

  3. lia
    Mar 07, 2009 @ 19:48:22

    besar la perut akak..ker wafiy dulu lagi besar?

    Reply

  4. aishah
    Mar 10, 2009 @ 10:51:59

    ermm gambar ngn snowman tu cute sebab tukang amik gambar tu pun cute. haha.🙂
    4 minggu lagi? huhu.

    Reply

  5. liza
    Mar 10, 2009 @ 16:09:15

    salam..wah sibuk betul dia..dah nak sampai due yer awak..saya doakan semuanya selamat n awak dapat bersalin normal..nampaknya tak lama lagi wafiy dh dah jadi abg long laa..saya ni tak sanggup lagi nak bagi wafiy saya adik..hehe..terasa lagi penatnya bersalin..tuggu wafiy 2 tahun dulu laa mcm wafiy awk..oklah..jgn tensen..byakkan rehat..insyaallah semu a selamat:)

    Reply

  6. mamawafiy
    Mar 10, 2009 @ 16:24:19

    lia: aha mmg bsr..akak pun takut nengoknya..dulu wafiy kecik jer..baby kali ni mmg besar..masa 36 minggu hari tu dah 2.8kg..takutnya..dulu wafiy lahir pun baru 2.25kg

    liza: terima kasih atas doa..ha ah ye la tunggu wafiy besar skit kan

    Reply

  7. mamawafiy
    Mar 10, 2009 @ 17:48:05

    ecah: ye la lupa nak mention……

    Reply

  8. Cho zila
    Mar 11, 2009 @ 08:57:38

    salam kenal.. mama nyer perut cam akak dulu2ler beso.. kalini girlker?? akak tak baca entry terdahulu.. mama kerja kat ner?? wah beso gak opisni sambutan bagai..

    Reply

  9. mamawafiy
    Mar 11, 2009 @ 10:01:47

    cho zila: salam kembali…tq singgah sini..singgah la lagi..buat mcm umah sendiri hehehehe…emm..masa scan dr kata girl..doakan la yea..dapat saya sepasang…saya keje kat satu ministry kat putrajaya ni ha….D5..mmg selalu buat sambutan gini…bajet menteri…

    Reply

  10. big mamma
    Mar 12, 2009 @ 17:00:21

    hi ina.. apa kabar??

    Reply

  11. khaslysha
    Mar 14, 2009 @ 18:56:05

    tak sabar nak tggu bby u sally,.. biler dah deliver soh zul sms sy kay!..

    Reply

  12. en_me
    Mar 16, 2009 @ 10:46:43

    salam mama ittewww.. me dengar dr aishah yg mama selamat bersalin.. congrats..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: