…update, update II…

walaupun cerita ni agak dah basi..aku still nak enterframekan jgk cerita ni..

26.2.2009: Sambutan Chinese New Year dan Christmas opis aku (punya la belanja berhemat sampai gabung sekali 2 perayaan….)

biasa la kalau dah namanya sambutan perayaan..mesti ada hiasan..makanan best2 dan lion dance…jom tgk gmbr2 yg sempat disnap:

tak sah kalau tak merah

tak sah kalau tak merah

2 ekor singa yg gatal

2 ekor singa yg gatal

me with mini Santa and snowman..so cute....

me with mini Santa and snowman..so cute....

actually ada lagi 2-3 keping gmbr..tapi mls nak upload..lambat sgt…..

so itu la dia update nya…..

Advertisements

….update, update….

hmm..hidup ni mmg adilkan..kdg2 kita rasa kita busy sgt..sampai nak mkn pun tertangguh. tapi kdg2 kita rasa mcm free sgt2..sampai dah tak tau nak buat apa..nak2 kalau kat pis..mmg haru kalau kita rasa keje mcm kureng jer..mulala rasa nak mengular je..heheheee….(kdg2 je tau).

mcm aku dua minggu kebelakangan ni..mmg rasa masa tak cukup jer utk aku..kat opis keje melambak2..tak sempat nak buat yg tu..yg lebih URGENT dah masuk plk..ada jugak yg berminit SILA JAWAB SEKARANG..aduih..sapa nak tlg tu…bajet tak habis kumpul lagi..knp la mnusia kat opis aku ni..bila time buat bajet je..mulala keluar soklan pelik2..apa korang tak penah ke buat bajet sblm ni..kalau semua aku nak tlg buatkan..alamatnya aku bagi bajet ciput jer la..tu belum kena cantas dgn M#F lagi…nak menunggu submission pun berminggu2…aku dah la nak terberanak ni..kang kesian boss aku dgn collegue aku..

kat umah plk..malam tak lena tido..bak kata lia..aku ni mengalami prenatal depression..aku setuju tu…takut nak beranak ada, nak bygkan mcmana aku nak deliver secara normal tu mmg termimpi2 la..tapi apapun aku berserah je pada Allah..hanya DIA penentu segalanya…

wafiy pulak makin manja..sikit2 nak berdukung..dah la perut aku dah boyot2 ni ha..mcm2 akal dia…dah dapat beg sekolah baru…asik itu jer dimainnya..tarik sana-sini…sampai satu hari tu dia g sekolah tanpa bwk botol susu..tertinggal…aduih..mcm2 anak bujang aku ni…

papa wafiy pulak…mcm biasa tak kasi aku buat keje berat2 dan memasak masa office day…tapi kdg2 aku ni kesian tgk dia asik makan luar jer..lagi satu aku dah tak larat nak keluar umah lps office hour…nak tak nak kena masak..bab2 basuh kain baju papa yg buat (dari dulu lagi..) tapi bab nak lipat dan kemas tu..aku la jgk..kdg2 tu bertimbun2 dlm bakul…dah nak pakai baru cari heeheheee (teruknya)

ha..so korang dah blh bayangkan betapa busynya aku sampai dah takde mood nak update blog…dgn broadband celcom ni yg agak ciput lately..semua tu menimbulkan marah jer…..(hahahaha jgn risau aku tak marah korang kawan2…)

ok la..aku tgh menghitung hari ni..lagi 4 minggu utk deliver baby dlm perut ni ha…..doakan yg terbaik utk aku ye kawan2….thankss…..