….hari sabtu ini….

ada plan yg amat mengujakan hari ni..papa janji nak bawak aku gi shopping barang adik baby (tak habis beli lagi…) sebab asik tak sempat jer…aku mmg excited…bangun awal hari ni..(tak la awal mana pon..biasa kalau sabtu adalah hari malas-malasan bangun pagi…)

aku masak nasi goreng ngan ayam goreng…dua beranak tu masih tido lagi….senang skit keje aku..kalau tidak si wafiy tu sure nak tolong aku tumbuk bawang ke..ape ke..tu yg buat memasak jadi lambat…

lepas tu..papa tolong aku sidai laundry…sambil aku temankan wafiy main2 kat laman umah..eikk..sunyi jer kwsn perumahan aku ni…kalau tidak bunyi salakan anjing saje…(maybe anjing tido lagi kot..)

lepas breakfast..papa dan wafiy amik turn tido lagi….aku je yg terkelip2 ni ha..nak tunggu jam 2 ptg….nak shopping……(tapi aku jangka mesti terlajak gak tu..biasala…)

ok la..kawan2 semua..have a great wiken…

2 Comments (+add yours?)

  1. aishah
    Feb 21, 2009 @ 20:25:52

    wah! shopping tak?
    😛

    Reply

  2. mamawafiy
    Feb 21, 2009 @ 21:29:44

    shopping..kat metro kajang jer..tu pun gerak lambat..kol 5 baru smpai sanaa..ingat nak g sogo…pastu ujan lebat plak..spoil betul….

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: