…i’m thinking of….

malam2 buta begini..when i cudn’t sleep…i’m thinking of many idiot things…such as:

1. i wud like to have another blog..without the ‘mamawafiy’ word in the domain…coz anak aku nanti bukan wafiy sorang je kan..(tu la..dulu mmg poyo..sikit2 mamawafiy jer….)…

2. i’m thinking of how is the process of delivering a baby…secara normal..ini adalah perkara yg paling merisaukan aku…(sampai tido tak lena memikirkannya…)

3. bila la maid aku nak sampai ni…dah tak larat nak buat house chores nih…(pemalas)

4. ermm…..bila nak shopping lagi nih….(barang baby okeh..)

dannn…

……………………..

………………………………

bila aku buleh tido ni wehhhhh………………

update on 20th feb:
i’m not sleeping all over the night…just pusing kiri pusing kanan saja..dan hasilnya…..skrg i’m sooo sleepy and lazy utk buat apa2…

4 Comments (+add yours?)

  1. khas lysha
    Feb 20, 2009 @ 05:42:23

    jgn dipk kan sgt.. semua akan ok… jgn risau ye..

    Reply

  2. aishah
    Feb 20, 2009 @ 15:08:29

    nanti ajak la aku sekali kalau nak soping time lunch. hehe.๐Ÿ˜›
    ๐Ÿ™‚ weekend pun boleh.

    Reply

  3. mamawafiy
    Feb 20, 2009 @ 15:14:26

    alah…boleh ke jalan dgn mak buyong ni haa……..

    Reply

  4. aishah
    Feb 20, 2009 @ 15:26:07

    boleh….๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: