….award dari liyaharis…

blog-gilaks

errr…sebenarnya liyaharis dah lama bagi award ni kat aku..cuma aku jer tak sempat nak terima….bukan tak nak terima…tak sempat….nak update blog kat umah, cik broadbandku ada problem line..nak update kat opis..paham2 je la..baru taip satu word dah tergendala….so…hari ni hari jumaat = hari keje siap segera (hahahaaa) + hari takde mood nak buat keje…, jadi aku pun dengan rasminya terima award ni daripada liya..tengkiu dik….love uuuu

blog_giler

sapa ek yg bertuah dapat award nih…jap ek…nak kasi balik kat liya..aci ke?blog dia mmg best..tak pe la..dia dah dpt, maknanya mmg best la tu..sape ek..ahahaha..ni la 4 org yg bertuah tu..

1. en. faruqy (bila la kau nak update blog ni)

2. cik echah (aku tau kau kat bandung…ada masa terima la ek)

3. encik SVL (hehehe…..blog boss best la)…dannn

4. puan khasnida..(lama tak jenguk blog awak..blog awak mmg best)

(sebenarnya banyak lagi blog kawan2 yg best tapi dah rule kata kena bagi 4 jer….yg lain2 toksah kecik hati..betul cakap u ol punyer blog mmg best….)

3 Comments (+add yours?)

  1. khas lysha
    Feb 09, 2009 @ 19:11:56

    yeay!! dpt award lagi.. alahai sy pon sker jengah ke sini.. blog u pon best banget sally.. apa pon thanx sgt2 ye,.. 😉

    Reply

  2. aishah
    Feb 10, 2009 @ 15:47:13

    banyak nya tag. hutang dulu eh mama…

    Reply

  3. mamawafiy
    Feb 10, 2009 @ 15:50:37

    khas: amboi hepinya dia…

    echah: boleh saja…nanti2 le jwb pon taklpe

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: