….tag (yg dah berabuk)…

1. Copy Badge ‘2008 Cute’s Blogger Award’ untuk diletakkan di blog anda:

untitled

(tengkiu Encik SVL)

2. Link atau ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda:

Oh bab ni yg best…nak tau sapa yg tag saya..encik bos yang cute..Encik SVL (yg amat suka bau wangi-wangian..yg busyuk confirm tak suka..)

3. Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih pemenang seterusnya:

a. aku suka berkawan..dan sangat take care kat kawan2 aku..tapi jenis tak pandai tunjukkan kasih sayang (typical malay ler ni). tapi sebenarnya aku take care kat korang kawan2 ok..

b. hobi utama aku suka membaca tapi suka lompat2 buku/mags..i mean tak habis lagi satu buku..dah baca buku lain..tak tau kenapa

c. my superhero: SUperman (dah sah2 American ni…sorry..aku cuma suka karakter dia yg ala2 baik tu jer)

d. my favourite cartoon: Tigger and Pooh (sama mcm papa wafiy..) tapi si piglet tu aku tak suka sgt..

e. my favourite color: biru, putih, hitam, silver dan sudah semestinya PURPLE..

f. aku ni susah nak meluahkan perasaan samada benci/suka/sayang dsb…..tak tau kenapa

g. aku juga susah nak menangis..nak2 kalau semua org keliling aku menangis..lagi la aku tak jadi nak nangis…nak kata control tak jugak..tapi mmg itu la aku

h. satu lagi hobi aku..aku suka melukis jugak mcm encik SVL..tapi suka lukisan hitam putih..objek pilihan: pokok kering, rumah di tepi sawah dan orang lidi..hahahahha

i. kalau cuti prefer duduk umah je…since bujang sampai skrg…tapi since papa wafiy suka travel…dan suka berjalan tanpa plan..aku pun dah terikut perangai dia la ni..

j. selalu beli barang tapi selalu jugak dibiarkan barang tu berhabuk tidak berguna….membazir betul kan…

Seterusnya..aku nak mengenakan kawan-kawan aku spt berikut:
1. liya haris

2. khas lisha

3. echah (mungkin ko dah buat…jadi nak buat tag ni bila2 pon bleh)

4. faruqy (update blog tu weii)

tu je la yea..sekian kawan2…terima la award ni sbg penghargaan utk korang

2 Comments (+add yours?)

  1. aishah
    Jan 23, 2009 @ 18:13:41

    hoho lamanya mama weh…

    Reply

  2. khas lysha
    Jan 23, 2009 @ 18:29:13

    aik sy kena tag?.. nnt sy settlekan ok!..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: