….jom g kelantan…..

setelah sepagian aku melayan kerenah BRO kat M*F tu…siap dpt kunjungan hormat lagi dlm kol 12.30 tadi..aku dengan bangganya cakap kat kwn2 aku..”malas la nak keje ptg ni..letih otak”..hehehee bleh ke encik bosku? (bos baca blog saya ke boss…)

oh ye..mungkin jgk kemalasan aku ni disebabkan aku over exited psl next week aku cuti for the whole week..isnin sampai jumaat tuh..campur weekend..wuiooo lama tuh…tak nak tanya aku nak ke mana@buat pe lama2 cuti tuh?…shhtttt..aku nak gi….KELANTAN…hahahaa gila kan aku dan papa ni…

actually mcm ni..kitorg dah book hotel kat Langkawi for tomorrow til next wednesday..nak cuti2 sambil g umah kakak aku kat Sungai Petani..sambil lawat2 sekolah lamaku..UItm Merbok…tapi tup2…kena cancel sbb ada problem teknikal yg tak dpt dielakkan…aku ngan papa tension sbb cuti dah release (aku dah lama tak cuti panjang…so bos terpaksala kasi aku cuti kali ni..tq bosss..)

last2..papa cadangkan aku call mek lin, besfren aku akt Uitm Merbok dulu…dia keje kat satu hotel kat Kota BHaru…aku tanya ‘buat pe tepon mek lin plak..takkan papa nak bwk we all g KB kot..dah tak plan apa ni pa…’..dia kata ‘ye la..nak gi KB la..papa suka la Kelantan..best..byk tmpt menarik..(kitorg penah g dlm bln 3 thn lepas..byk tmpt menarik tak sempat lawat)…aduih……ni la dia perangai husband aku yg agak pelik skit…suka2 je nak g mana..on the spot plak tu…

aku pun tepon la mek lin…syukur..dpt gak bilik utk kitorg..so subuh2 buta esok kitorg gerak ke Kelantan le….baju tak packing lagi ni…(tapi tak pe..papaku rajin kan pa…)

utk echah…tengokla kalau sempat dan ada rezeki aku akan singgah umah kau kat Kuala Krai tu yea….

5 Comments (+add yours?)

  1. khas lysha
    Jan 23, 2009 @ 18:28:10

    bestnyer nak g kelantan.. hati2 dijln raya okeiss..

    Reply

  2. big mamma
    Feb 02, 2009 @ 16:13:52

    bes g kelate? t oghe kelate tau.. ma abah org pasir mas.. hb t org pasir puteh…

    Reply

  3. mamawafiy
    Feb 03, 2009 @ 10:52:12

    khas: tengkiu for the wish..alhamdulillah selamat dah ni..

    tie: awat tak habaq awai2…

    Reply

  4. Ayu a.k.a ratteryu
    Feb 03, 2009 @ 13:59:18

    hai….lama tak bertegur sapa. weh mu jumpo ko si mek lin tuh?…aku nyer kontak no lin dah tak dapat la..apa no dia? dia ada emel tak?
    anyway nk jmput ko n family datang kenduri 8hb ni. Aqiqah anak ku itu. Kalau nk map leh amik kt en syam kat putrajaya. Kalau ada masa singgah2 la datang ek. ni nk menyibuk ni nk bertanya…..second baby nnt bk fully breastfeed? elok tau utk elakkn dari asthma, breastfeed la sampai 2 thn. Takyah bli susu tin, Exclusive Breast Feeding k.

    Reply

    • mamawafiy
      Feb 03, 2009 @ 17:26:29

      hai..aku paham..ibu baru mesti la bz…dah habis pantang kan….
      aku g sana jumpa mek lin le..stay kat hotel dia…best dpt jmpa kwn lama..siap mkn nasi kat umah dia lagi…nanti aku sms no phone dia…
      psl kenduri tu, insyaallah aku dtg…anyway en syam kat JAN ke?bagi la no phone dia…..

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: