…alhamdulillah….

akhirnya..setelah menjadi pengulang exam PTK..(berapa kali tu biarlah rahsia..malu la nak cerita)..

aku LULUS ptk………

yeyeeeeee….sungguh gembira…tetiba je mood ok ptg ni….dah la lunch tadi dah over makan chicken chop..dato’ tan belanja…ptg ni plak Encik PSU (PJ) 1 call aku, suruh aku tengok kat web JPA…tegok2 aku lulus jugak..

tahniah aku ucapkan buat diriku sendiri..dan juga kawan2 yg sama2 berjuang utk ptk yng menyusahkan ni…congrats u all….

8 Comments (+add yours?)

  1. FaruqY
    Jan 22, 2009 @ 17:27:58

    wow, tahniah! bila la aku pulak nak lepas ni.. huhu~

    Reply

  2. khas lysha
    Jan 22, 2009 @ 20:28:36

    dah lulus ptk,.. tahniah!!.. thn ni baru sy boleh ambik exam ptk kena brape kali tu tak tahu la lagi kan,..😉

    Reply

  3. mamawafiy
    Jan 23, 2009 @ 08:24:43

    faruqY: tq…sure lepas ni kau lulus punya…aku doakan dari jauh

    khas: tq ugak….saya doakan khas lulus kali ni…kesian tau nak ulang byk2 kali

    Reply

  4. lia
    Jan 23, 2009 @ 13:40:03

    Tahniah kak..
    murah rezeki kan..

    Reply

  5. mamawafiy
    Jan 23, 2009 @ 15:12:31

    lia: tengkiu….akak doakan lia pun berjaya jugak..dah amik ke ptk?

    Reply

  6. aishah
    Jan 23, 2009 @ 18:17:25

    tahniah mem!
    kau memang mantaP!

    Reply

  7. shahsulong
    Feb 05, 2009 @ 13:02:32

    congrats kak sally😉

    Reply

  8. mamawafiy
    Feb 06, 2009 @ 15:29:42

    ida: tengkiu dik..semua tu atas berkat doa kawan mcm kamu lah..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: