selamat pagi 2009…..

hari ni kita semua cuti…cuti new year. aku ingat nak bangun lambat skit sbb sejak akhir2 ni selalu tdo lewat..tapi nmpknya mata ni dah tak bleh tido sampai hari meninggi…aku bangun mcm biasa nak g keje..wafiy biasa la kalau nmpk aku bangun dia pun sure bingkas mengekor aku…
malam tadi ada orang bakar bunga api kat taman perumahan aku ni, best jugak. aku tk sempat snap gmbr sbb wafiy overexcited. mlm tadi kitorg dok umah jer…tgk tv…sana sini meriah sambut new year.
aku ada azam baru ke tahun 2009 ni? ala..biasa2 jer…nak bertambah maju dan berjaya dlm hidup. semoga aku bertambah matang dlm membuat sesuatu keputusna dan aku rasa aku kena lebih berhemah dalam berbelanja..sbb bulan 9 insyaallah dah nk masuk umah baru..byk nak pakai duit tu.
buat kawan2 semua…selamat menyambut 2009….semoga ceria dan gembira selalu…..

2 Comments (+add yours?)

  1. khas lysha
    Jan 01, 2009 @ 17:04:18

    ada org bakar bunga api?.. bestnyer,.. mlm td jiran sy buat bbq,.. tp tak join la.. ramai budak2 bujang je yg lepak,.. hsbnd lak malam thn baru g keje.. anyway happy new year .. semoga bertambah2 rezeki di tahun 2009 ni,..

    Reply

  2. mamawafiy
    Jan 01, 2009 @ 18:46:06

    bbq?bestnya….happy new year jgk utk khas dan family. semoga apa yg dihajati tercapai…

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: