hari ini dah masuk tahun baru….

macam tak percaya je..diam tak diam dah masuk 1430H…rasa mcm baru semalam je tulis kat diary “welcome 1429H”…
nasib baik hari ni cuti, dapat rest sikit. wafiy skrg dah tambah2 lasak dan mengada2..papa dia plak dah nak final exam jadi sibuk la dgn kelas tambahan la…discussion la..jadi wafiy berkepit dgn aku je la..
hari sabtu lepas (27hb) ada kenduri berkhatan anak kakak aku…jadi wafiy seronok la dpt jmpa ramai kawan..so dpt la aku rehat skjp dari melayan kerenah dia jer..
lagi 2 hari masuk tahun baru 2009 plak…byk plan dan agenda kerja yg dah menanti….tapi nak buat mcmana..dah keje namanya…buat yg terbaik je la…
harapan aku utk tahun baru ni..semoga diberi kesihatan yang baik utk aku dan family aku, diberi rezeki yg berkat dan dirahmati dan dikurniakan dgn anak2 yg soleh dan solehah insyaallah……

5 Comments (+add yours?)

  1. FaruqY
    Dec 30, 2008 @ 12:38:11

    insyaAllah apa yang ko hajatkan akan tercapai. personally aku tak buat resolutions, sebab tahu mesti tak terbuat, hehe~ azam diubah mengikut waktu dan keadaan..

    Reply

  2. mamawafiy
    Dec 30, 2008 @ 14:41:51

    tq faruqY…actually aku tak la buat resolution pun…saje je mengharap yg terbaik..anyway aku pun doakan yg terbaik utk kau dan kawan2 semua…

    Reply

  3. lydiarayyan
    Dec 30, 2008 @ 21:39:58

    salam tahun baru!!

    Reply

  4. khas lysha
    Dec 30, 2008 @ 22:17:49

    salam maal hijrah and happy new year,.. moga sentiasa ceria disamping family tercinta..

    Reply

  5. mamawafiy
    Dec 31, 2008 @ 09:33:16

    lyd and khas: tengkiu..same goes to u

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: