..terima kasih semua…

tengahari ni memang best…sebab apa? sebab kitorang buat lunch ala-ala potluck..semalam dah plan..abg zabir masak paprik ayam, aku masak telur dadar, kak as bawak ikan masin goreng, rini masak nasi..org lain tu tak kisah nak bawak ape2 janji makan sama2 seadanya..sebab kitorang dah boring makan kat cafe kat bawah ni yg dah nyawa-nyawa ikan tu  (tutup sebab nak tukar tender). tup-tup…my boss yang baik hati, encik lan dengan sukahatinya belanja bluberry cheese cake yg lazat dari Secret Recipes…best betul…

image484

dan yang buat aku terharu..dia kata kek tu dia belikan utk birthday aku esok, in advance coz esok kak as cuti, boss plak kena g taklimat kat MOF..so ramai takde esok so dia belanja kitorang kek hari ni..uiii,,baik hati boss aku ni..kat bawah ni adala gambar makanan yg kitorang baham tadi…

image483image485image486

TENGKIU BOSS….DAN RAKAN2 SEMUA…

5 Comments (+add yours?)

  1. lia
    Nov 26, 2008 @ 16:34:07

    Bestnyaaa…
    lia mlm ni nk belanja hubby dinner..tk tau nk belikan hadiah apa utk anniversary ni ;p

    Reply

  2. mamawafiy
    Nov 26, 2008 @ 16:37:39

    ala..akak tak dapat dinner2 malam ni…sbb hubby ada kelas…..sedihnya…hadiah pun akak tak beli lagi

    Reply

  3. shahsulong
    Nov 27, 2008 @ 00:26:52

    happy bday! macam best je wish tengah2 malam buta camni🙂

    Reply

  4. mamawafiy
    Nov 27, 2008 @ 10:59:18

    tengkiu ida…….

    Reply

  5. RsB
    Dec 16, 2008 @ 08:23:36

    Wahhgghhhh… Tak ajak saya pun…. Kerja macam mana? Ok Tak.. Siapa ganti saya kat post PSU (B) 2?

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: