…..dah dapat…..

ingat tak post aku tak lama dulu pasal filem Ayat-Ayat Cinta yang meletup tu? Aku memang nak beli novel Ayat-Ayat Cinta lepas tengok filem tu sebab aku rasa jalan ceritanya sangat menarik…so last week(punya la lama baru nak cerita kat sini) aku pehi MPH Alamanda cari novel tu…tak yah cari lama2, 10 minit je dah dapat novel ni…

image466

aku nak cerita banyak pun rasanya tak pandai..aku pasti ramai kawan2 dah ada novel ni..kesimpulannya..novel ni lagi best dan islamik daripada filemnya…rasanya berbaloi beli novel ni.,.banyak benda pasal hal ehwal perhubungan dan kehidupan dalam islam yang aku baru tau daripada novel ni….btw..kalau sapa2 nak pinjam…bolehla…..aku dengan besar hatinya recommendkan novel ni utk korang……

10 Comments (+add yours?)

  1. en_me
    Nov 19, 2008 @ 19:28:45

    bestnyerrr bacer novelll .. kannns

    Reply

  2. mamawafiy
    Nov 20, 2008 @ 09:48:05

    baca novel memang best…tapi baca buku utk PTK….tu yg malas

    Reply

  3. lia
    Nov 20, 2008 @ 14:47:57

    Lia pun dh beli gak novel ni even dh tgk crita dia kt tv baru ni..
    memang fahri tu sangat baik..lelaki idaman semua wanita gitu…hehehe

    Reply

  4. lia
    Nov 20, 2008 @ 14:49:54

    upss..sbg tambahan, novel ni lia beli dgn harga rm19 jer, kalau ikut harga sbnr rm23++ (kalau tk silap). Uncle bookstore tu dh kenal lia,regular customer.. ngehehe

    Reply

  5. lia
    Nov 20, 2008 @ 14:50:37

    oh nope..correction, rm18. :p

    Reply

  6. mamawafiy
    Nov 20, 2008 @ 15:13:28

    tak aci ni..ngeheheeee

    Reply

  7. khas lysha
    Nov 20, 2008 @ 16:32:34

    ni dah khatam la nie citer ayat2 cinta nyer.. dah boleh rekemen org lagi.. he he.. mmg best kan citer ni.. amat menyayat hati.. (sy baru sampai bab fahri jumpa aisha di penjara.. biler nak abis tah???)

    Reply

  8. mamawafiy
    Nov 20, 2008 @ 17:02:42

    dah khatam dah…mcm nak baca balik jer…best sgt…….ala slow2 la..dah tau jln cerita kan….tapi mmg isi novel ni lagi mantap kan…

    Reply

  9. lia
    Nov 20, 2008 @ 17:11:20

    mantap tp lia cam tergagap2 nk baca sbb bahasa yg diguna ala2 indonesia gitu..hehehe. Dh nama pun cerita dr seberang kan….

    Reply

  10. shahsulong
    Nov 24, 2008 @ 18:25:30

    macam nk baca tapi malas, hihihi..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: