…..picnic@home….

ceritanya papa si wafiy baru belikan swimming pool(SP) baru utk anak bujangnya….and then last saturday afternoon..dlm keterikan cahaya matahari tu dia tak sabar2 nak menggayakan SP yang beliau beli….

jadi tengokkan je la gambar2 yg silau ni…

 

image459image461image460

 

image463

 

image464

8 Comments (+add yours?)

  1. khas lysha
    Nov 11, 2008 @ 20:21:37

    wa… sukanyer wafiy bermandi manda.. nak join boleh??? he he

    Reply

  2. mamawafiy
    Nov 12, 2008 @ 11:26:12

    bleh jer….tapi kalau koyak SP ni auntie khas belikan yg beso lagi yer..hahahaha lawak jer khas….

    Reply

  3. khas lysha
    Nov 13, 2008 @ 15:26:08

    kalo mcm tu kita beramai2 g mandi kat wet world / sunway lagoon je lah ye.. kompom tak koyak.. he he..

    Reply

  4. big mamma
    Nov 13, 2008 @ 16:01:02

    assalamualaikum.. ina.. apa kabar.. t sihat alhamdulillah.. bestnya dia mandi manda sorang2 tu.. aunt nk join sekali, buleh tak?

    Reply

  5. mamawafiy
    Nov 14, 2008 @ 09:08:18

    haahahaaaa…..bagus gak idea tu

    Reply

  6. mamawafiy
    Nov 14, 2008 @ 16:44:17

    hai t…saya sihat jer..tambah2 sihat lagi la ni..asik makan jer….tu la kesian kat wafiy swimming sorang2..mama papa nak join tapi takut pecah plak swimming pool tu..hehe

    Reply

  7. shahsulong
    Nov 14, 2008 @ 22:01:40

    wafiy nampak lagi cute. happy sungguh dia dapat main air.

    tapi awas ya. air sikit2 jadi suka, banyak2 jadi duka, macam api jugak la.

    Reply

  8. mamawafiy
    Nov 17, 2008 @ 14:26:52

    ida: lama tak nmpk…hehheee..memang dia suka sgt air..tak padan dgn asthmanya……betul tu..air pun sama bahaya dgn api

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: