it’s November….

i think it’s not the normal November..like the past years behind..coz November is always related to rain (emm..remember the verses of November Rain by Gun n Roses? my fav rock song ever…).this time November is soooo hot…alamak dunia dah nak terbalik kot…TAKUTNYA…

btw, i’m happy coz on the 27th is my 29th birthday..(masih muda lagi kann) and a day before that is apparently our 3rd anniversary…isn’t it sweet? tapi as usual i can’t expect much more for both special days…coz we are not the romantic couple ever…so forget about the roses or candlelight dinner or even worst..everything….and i’m used to it..so let it be lah..yg penting aku masih hidup…..

hari ni, papa exam…paper Economics…i think he is a little bit nervous and unprepared…ye la siang keje..bila nak baca bukunya…tapi i hope Allah will guide his way…..aku sempat sms dia sblm he entered the hall and say gud luck to him…..hope so..

since this is a crap post…let me off here..bye….

p/s: pukul 5 ptg echah and the housemate ada buat open house..insyaallah kami akan dtg….

7 Comments (+add yours?)

  1. khas lysha
    Nov 03, 2008 @ 09:47:08

    sally, sesekali buat candle light dinner apa salahnyer kan.. lagi2 celebrate 2 dlm 1.. he he

    rajin betol zul nie sambung belaja.. cuma org yg kuat semangt jer yg sanggup blaja n keje dlm satu masa.. hu hu

    Reply

  2. mamawafiy
    Nov 03, 2008 @ 12:27:28

    khas, itu mmg idea yg bagus..tapi perlukan perancangan teliti…..

    Reply

  3. نورنانا
    Nov 03, 2008 @ 12:41:42

    eh, aku igt kau sebaya echah..

    dan aku boleh aspect yg kau pun nak panggil aku ‘kak nana’ kan?

    Reply

  4. mamawafiy
    Nov 03, 2008 @ 12:44:14

    alahai jgn ckp mcm tu nana..emmm malu la i…nampak muda kan i ni…hheheheeee…..
    ye la dulu masa mula2 kenal kat blog ni suka hati aku jer panggil kau kak nana pastu echah sound aku…dia kata kau lebih muda dari aku….kantoi la plak….

    Reply

  5. lia
    Nov 03, 2008 @ 17:28:35

    kak..anniversary kita on same date la…
    kalau lia bersalin on this 26th pun best gak…

    Reply

  6. mamawafiy
    Nov 03, 2008 @ 17:33:07

    lia..memang la…tarikh nikah kita sama….tahun sama plak tu kan…ermm akak dah kira kalau ikut kalendar kat frienster lia tu..lagi 32 hari kan..so maybe 5 dis la kot lia deliver..tapi kuasa Allah sapa yg tau kan..
    (heii nyebok je akak kirakan duedate lia kan..)

    Reply

  7. lia
    Nov 06, 2008 @ 10:43:35

    ngehehehe..terima kasih la kak sbb luangkan masa utk kirakn due date lia.. ;p tp hannan dulu awal 2 minggu 4 hari.. takut gak..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: