alahai wafiy…….

jumaat lepas aku dan rini (kawan seofis yang pregnen jugak) shopping maternity dress kat Alamanda…boleh tahan la jugak habis duit kitorang…tapi berbaloi la…beli baju dan kasut best2 as reward to myself….yela penat2 keje…dah ada duit tu..belanja je la..hehehe (kawan2 sila jgn ikut perangai aku yeak..ala2 Becky dalam siri novel Shopaholics tu plak…alasan nak shopping dia..as a reward to ourself..hahaaa..padahal yang dia beli tu mmg merapu…)

at the end of the shopping session..ni la salah satu daripada hasilnya..

dah pregnen kenalah pakai flat shoes…

sebenarnya aku bukan nak cerita apa yg aku beli kat sini..tapi nak tunjukkan aksi si wafiy bergaya dengan maternity shoes mamanya…hei anak bujang aku ni mmg pantang nmpk kasut tumit tinggi..sure dia belasah pakai punya….suka betul melaram…mcm pompuan plak….

alahai wafiy………

memula mmg nak marah tapi bila tgk dia terkial2 masukkan kaki pastu catwalk around the living room..tak tahan aku..terus gelakkan dia..last2 dia plak terpinga2….

4 Comments (+add yours?)

  1. khas lysha
    Oct 30, 2008 @ 16:43:45

    wah wafiy,.. suker melaram ek!..

    dah tau ker baby u nnt girl or boy?..

    Reply

  2. mamawafiy
    Oct 30, 2008 @ 17:00:29

    dia mmg gitu..kalau pakai baju plak sangat memilih..nak baju cantik2 jer…pastu pantang kalau pakaikan baju tak sepasang..mulalah dia belek2 baju tu pastu siap bukak balik kalau dia tak berkenan..tak tau la pe’el sapa diikutnya..

    saya tak scan lagi baby ni..tak sempat memanjang..plannya sabtu ni..doakan yg terbaik yea…

    Reply

  3. lia
    Nov 10, 2008 @ 12:43:46

    lia teringin gak nk g shopping sekali ngan akak..mesti gila kan.. hehehe
    entah2 sampai tk hingat anak… :p

    Reply

  4. mamawafiy
    Nov 10, 2008 @ 15:50:51

    lia: hahhaaa..memang akak tunggu waktu tu..jom la bila dah lepas pantang nanti bila free2 akak turun jalan TAr tu…mesti best

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: