Ini jawapannya…..

Ini buah tangan raya daripada khas lisha….aku rasa hari ni agak lapang..sbb kerja urgent dah settle…boleh la aku jwb tag dia sambil mengupdate blog yg dah berabuk ni….
top 2 things found in your wallet as always:
1. IC
2. Driving Licence
top 2 things to do when i’m sad:
1. of course, cry la
2. sleep..hahaaa

top 2 songs you can listen to again and again:
1. You’re Still The One – Shania Twain
2. Balik Kampung- Allahyarham Sudirman…(sampai wafiy pun dah suka lagu ni..)
top 2 reasons to watch television:
1. to entertain myself…..kalau tak boring la aku…
2. to know what is happen outside

top 2 places I’d want to visit 10 years from now:
1. Mekah+Madinah (g haji la tu..)
2. mana-mana tempat kat dalam negara Jepun

top 2 current obsessions:
1. mestilah anak kesayangan amirul wafiy..
2. baby dalam perut ni ha…apa la khabar dia….

top 2 favorite nickname:
1. sally
2. kakak

top 2 favorite food:
1. fast foods like KFC,McD
2. soto
top 2 favorite snacks:
1. twisties kaler merah (cheese)
2. sunsweet prune 

top 2 favorite website:
1. blog kawan2 yg ada kat list blogroll
2. friendster

top 2 goals you want to accomplish:
1. a healthy and happy life with my family
2. sebuah rumah yg aman dan mendamaikan….

top 2 favorite to do:
1. watching my son when he is sleeping
2. sleep (and let my son watch me back hahahaaa) 

top 2 favorite places:
1. waterfalls
2. rumah mak
top 2 things i can’t wait to happen:
1. to deliver my second baby
2. to step into our new house soon….

top 2 places where I love to shop:
1. alamanda (dah tu jer yg dekat)
2. Manjaku Kajang

top 2 persons to tag:
1. Echah
2. faruqy
dah siap……ini pun amik masa dekat sejam nak siapkan coz ada kontraktor dtg jumpa plak sat tadi…..

5 Comments (+add yours?)

  1. FaruqY
    Oct 15, 2008 @ 15:37:20

    hoho I’m tagged! hmm kalau sempat karang aku buat la ek, sally@kakak? hehe~

    Reply

  2. mamawafiy
    Oct 15, 2008 @ 16:36:42

    hoho u shud’ve expect yg aku akan tag kau lagi hahaha…jawab tau…
    eleh..biasa je la nick sally tu..kakak tu plak..sbb adik beradik aku ramai (11) jaid nama gelaran along, angah, alang dan seumpamanya dah habis digunakan sampai ke kakak no 5 aku..so aku dipanggil kakak je la….

    Reply

  3. acai
    Oct 17, 2008 @ 10:17:38

    slm kak, wah lamanya tak singgah..
    selamat hari raya aidilfitri dan maaf zahir batin ye..
    kak, nak email akk..nak invite masuk blog,hehe..antar kat sy punye mail ye..thanks..

    Reply

  4. mamawafiy
    Oct 21, 2008 @ 10:11:53

    acai: salam…akak pun dah lama tak jenguk blog akak ni ha..dah berabuk dah..hahahaaa…
    selamat hari raya jugak..tak de open haus ke? jemputla akak..insyaallah akak dtg..
    emel address: redgiant19sg@yahoo.com

    Reply

  5. mama naylie
    Oct 21, 2008 @ 16:07:05

    at last menjawab jugak tag dibagi yer.. patutlah bukak jer blog ni terbatuk2 dah berabuk rupanyer.. he he

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: